Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zvacsit prsia?

nathalia123

sasenka ma pravdu, uplne suhlasim, cvicenie je super a nie len na prsia a tiez pomaha tantricka masaz, striedave sprchy a decolen ti ich krasne vyplni.. vsetko mam odskusane :-) len treba nejake prsia mat, nenarastu, ked ziadne nie su.. to su dispozicie

sasenka

boze vy ste blbe ja som tu nic nehovorila o kulturistike vy o kulturistike nemate ani paru tie zeny co ju robia nemozu par dni pred sutazou ani vidiet tuky,a normlana zena ma 22percent tuku a taka kulturistka len 9 a to je jak chlap...,jak to mozte porovnavat?????sak 60percent postavy je v strave a nejakych 20v cviceni,

sasenka

tak biologicka a claudia vobec tu nedavam problbe rady,ale ked cvicis sa ti svaly napnu jezis ja nevravim,ze mas o sto sest klikovat ale pomoze to budu proste krajsie a bude to omnoho lepsie ked ich aj spevnis ci su uz male alebo velke treba ich spevnovat a ze ejst bielkoviny to je samozrejmost...,

biologicka

claudia, kasli na ne, nech si klikuju v nadeji ze sa im narastu prsia, narastu im akurat prsne svaly, co je trosku rozdiel...

claudia

boze, uz je to tu zas...:))) tak klikuj a bud rada, ze mas pekne prsia, ale nedavaj tu babam, ktore maju fakt nejaky problem (napr. komplexy zo svojich pŕs) plane nadeje a s prepacenim pridrble rady, ako sa im strasne cvicenim zvacsia prsia a ake ich budu mat zarucene pekne

sasenka

biologicka ja prsia mam velmi pekne a mam chudu postavu takze vynikaju ale viem,ze ked cvicim klikujem a tak je to super,lebo su aj pevne a aj opticky proste pekneee :)

biologicka

ale musim uznat, ze niektore tie kulturistky maju pekne silikony, tak ak si mala toto na ymsli, tak zacni sporit :P...
sasenka, este dalsia zaujmava info, mame rovnake svaly ako muzi, dokonca aj erekcny sval vraj mame :D ... ale je pravda, ze zena bez steroidou nikdy nebude mat svaly ako chlap, jedine pri hormonalych poruchach...my sme v mnohych fyzickych predispoziciach znevyhodnene voci muzom, ale nas mozog to tuto nevyrovnanost voci chlapom vyrovnava :D

clauda

inak tie kulturistky na tom linku su strasne sexi a hlavne zenske:DDDD sasenka, takto si myslela, ze maju vyzerat tie zarucene pekne vypracovane prsia???? no dakujem pekne:DDD