ako zvacsis prsa??
Ako zvacsit prsia?
a kostlivec, vies si predstavit aka ceckana budes, ked z toho fitka vides? fuha...:D
nepocuvaj ich a ked ta tvoje prsia velmi trapia, teda nemas ich take strasne skvele ako sasenka, zacni setrit na plastiku, to je podla mojho nazoru jediny sposob, ako sa daju prsia ZVACSIT
vsimli ste si nazov temy?...zvatsit prsia, nie vytvarovat...ale vidim, ze tuna niektore dievcatka furt budu brblat svoje bludy... sportom prsia nikdy nenarastu!!! a len taku perlicku, chudnutim sa schudne aj s prs, len radte tuma babam, co maju male prsia, maju koli tomu depky take prudko mudre veci... vatsina zien, ako nahle zacne chudnut, prve kde schudnu su prsia..netvrdim, ze u kazdej, ale mnohe maju tento problem...
no dobre ste to otocili uplne inym smerom, babenky...ale neva. sasenka, blba si jedine ty (neviem, kto tu vyplul taku sprostost, akoze chlapi maju ine svaly ako zeny:DDDD), kulturistiku si sem zaplietla tiez ty akonahle si spomenula ako si chlap dokaze vypracovat prsia. a uz sa tu prosim ta nevytahuj stale s tym, ake len ty mas uzasne prsia...ja osobne som ta o ziadnu radu neprosila (nepotrebujem ju) a tabletky tu spomina tvoja nova kamoska nathalia123. a propo, ked ste sa uz tak dolezito rozpisali o pohybe, zdravej strave a cviceni, ste v zlej teme...cmuk:)
kostlivec, to chce cas, robit postupne najskor menej a potom si casom pridavat. a staci prist do fitka a tam je kopec strojov, na ktorych sa prsia cvicia, netreba len klikovat..
ved staci zacat pomalicky a postupne sa vypracovat:)
ja verim, ze cvicenie pomoze. ale ja nevladzem urobit ani tri kliky :)))
Njn najskor chcu poradit a potom zacnu mlamrat a hladaju nejake tabletky no bez cvicenia a vhodnej stravy nebude nic pekne
bez pohybu to jednoducho nejde,ci uz chce dakto schudnut, vytvarovat, byt zdravy, alebo hocico. aj ked su prsia tvorene zlazami a podkoznym tukom, cvicenim sa velmi moze zmenit ich tvar, ale treba to robit poctivo a asi aj s radostou :-). podla mna mas nazory velmi na mieste, sasenka:-)
dik nathalia:) vies tu uz jak dakto ma sa len pohnut ta zacne tu spominat kulturistiku...a neviem co,ale sak jak chcu
tak-tak, ja odkedy chodim do fitka mam prsia ovela lepsie a krajsie