ako zvacsis prsa??
Ako zvacsit prsia?
nathalia123, nikto ta tu z nicoho neobvinuje, tu kulturistiku som sem zatiahla vpodstate ja, aby som trosku prehnane ukazala vplyv posilovanie na prsia... kebyze si to vsetko precitas, co sme tu povipisovali, tak vies :)
sasenka, lepsie citaj...ja som niekde napisala, ze mas problemy s pevnostou? mas 20 rokov, takze je pochopitelne, ze prsia mas pevne, ale s tym cvicenim to nebude az take zhave. nebud si taka ista sama sebou, nedokazes si predstavit, co s prsiami spravi jedno tehotenstvo...ja urcite temu zakladat nebudem a cvicit cvicim, do toho sa ty nestaraj (ak chces rozoberat cvicenie, chod do inej temy alebo si nejaku zaloz, napr. "AKO ZVACSIT PRSIA CVICENIM"), ja mam prsia spravene, takze klud...tie by mali byt pevne uz navzdy, co uz - dobra investicia:)
a este k tomuto- nepropagujem kulturistiku, ani nejake prhnane cvicenie ci chudnutie, islo skor o to, aspon z mojej strany, ze ked som zacala cvicit, vsimla som si rozdiel aj na prsiach, opticky su aj vacsie, ale pravda je, ze ked clovek schudne, schudne v prvom rade z prs.. a neber to tak, ze zas to cvicenie..
ok, deticky, dost bolo hadania...
claudia ja mam 20rokov:Da problemy s pevnostou nemam:Dale cvicit treba na prsia pretoze ak nebudes tak za chvilu tu budes vytvarat temu ty:D:D:D
ale ako si sama napisala a ako je vseobecne zname, prsia proste nenarasu z nicoho, tak to by stacil jeden prispevok o tom, ze im pomoze jedine plastika a tym to moze skoncit.. a ked si neprisla po radu, tak to ber tak, ze rada nepatrila tebe, bola skor taka vseobecna.
ja som sem pre radu neprisla, so svojimi prsiami som maximalne spokojna ako s tvarom, s pevnostou tak aj s velkostou (TA SA TU RIESI, este raz podotykam), ale vase rady mi pridu zcestne, nakolko vy neriesite to, ako ich zvacsit, ale zpevnit, ci co...a predpokladam, ze komplexami z prs vacsinou trpia mlade baby, ktore prave s pevnostou problemy vacsinou nemavaju, to je moj nazor, ale budis...
claudia, ja som sa nepasovala do nijakej ulohy, myslela som, ze toto forum je o tom, ze si ludia davaju navzajom rady a kedze som chcela poradit aj ja, tak som napisala. nemam pocit, ze ste chudence, aspon nie koli tym prsiam. nemusis zbytocne utocit, keby som potrebovala radu ja, urcite by som si precitala vsetky rdy bez ohladu na to, ci by som suhlasila, ved aj tak si kazdy urobi podla seba..
nathalia123 preboha, ty o com stale tocis??? neviem, preco si seba pasovala do ulohy radcu a my sme tie chudence, co chceme pomoct??? kde beries tu istotu???
no neviem, ako chcete, chudnutie sice nikto nespominal, ale tak.. a prsia nenarastu z nicoho! bohuzial asi preto tu piseme o cviceni, aby sme vam pomohli dat im aspon tvar a pevnost..