ako zvacsis prsa??
Ako zvacsit prsia?
tak biologicka, snad to uz konecne sasenka pochopila...milujem, ked tu nastrocne davaju tieto rady na nezaplatenie:)
sasenka, mrkni toto www.skfcr.cz
ta napravo je presne pripad, co ma nulky a nemam pocit, ze by tie svaly na prsiach nieco zvyraznili... ale kludne to skus s tym posilovanim
tak pre zaujmavost, zenske prsia, to co sa tu snazite neviem akymi moznymi zazracnymi prostriedkami zvatsit, su tvorene mliecnymi zlazami a tukovym tkanivom, takze posilovanim si prsia nezvatsite...jedine svaly vam narastu, al eneviem, ci vam tym vyniknu vase prsia...mrknite su kulturistky, mate pocit, ze by mali nadherne prsia..ja ten pocit nemam... posilovanim sa vam moze stat pravy opak, schudnete tuk z prs..... pribrat na prsiach mozete tym, ze priberiete celkovo, ale nikdy nepriberiete iba naprsiach, zial priberiete aj na inych castiach... takze radsej stihal s malymi, ako tlsta s vacsimi
tak ako ked ma clvoek nulky asize nic,ale urcite to pomoze,pomoze proste mne jendo jaka bioologiaa je ja som sama videla dievcata co tak makali a im to pomohlo,k tomu sa ti vyrysuje postava tak prsia budu aj opticky vynikat a o to ide
sasenka, ja teda nie som nejaky macher z biologie, ale nieco mi hovori, ze muzi maju na tele presne tie iste svaly ako zeny...velky prsny sval konci v urovni bradavky tak ako u muza, tak aj u zeny. ja ti neberiem, ze zeny si nedokazu vypracovat svaly, ale ze by si dokazali vymakat zarucene pekne poprsie, tak ako si to napisala, ktore by bolo vzhladovo pekne, zenske a este aj dobre na omak, to ma nepresvedcis, sorry
tak claudia vsimla si si,ze mame uplne odlisne svaly jak chlapi,preboha jasne ze nebudes mat sval jak chlap to je logicke:)ja len,ze tak jak oni si vypracuvavaju svakly tak aj my si vieme
no a vsimla si si pokial tie prsne svaly maju vypracovane chlapy? ak ma chlap vypracovany velky prsny sval tak to jeho "poprsie" konci v urovni bradavky, fakt super predstava, ak takto ma vyzerat poprsie zeny...dobra rada
Dominqa ..kliky nasiroko
a ake cviky najviac zaberaju na prsia ?
no zvacsit sa daju a urcite ,pretoze to,ze dakto nedostal tolko tukov tam to neva prsia maju aj svaly tka jak chlap si vie vypracovat prsia aj zena si vie,treba papat bielkoviny a potom makat kliky hoci ja mam geneticky dane prsia ale zarucujem ze toto spravi take pekne prsia ze az keby nejaky dotazy tkaposlite mail