ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

luss_12

ja sa bojim,ze ma priatel opusti.:((..A 18 budem mat o tyzden...som hrozne sklamana a je mi hrozne z celeho svojho zivota:(

neva

luss_12 určite to dokážeš!! Jednoducho musíš! Čo iné Ti zostáva? Nie si ešte plnoletá, takže dievča moje, pekne sa priprav na to, ako im to povieš a hlavne to neodkladaj. Kým neskúsiš, nemôžeš vedieť, ako sa zachovajú, či Ťa pochopia, alebo nie. Si predsa ich dcéra a deti sú už také, raz zarmútia, inokedy potešia, ale vždy zostávajú detmi. A priateľ by to mal tiež vedieť, či nie? Prečo sa trápiš sama?

imunitka

luss, ak mas s priatelom dobry vztah, tak mu to kludne povedz. On ta podrzi a podpori v tom, aby si o tom povedala rodicom. Vies, vsetci rodicia su na svoje deti citlivi a je to pre nich rana, ked zrazu ich male dievcatko rychle dospeje a caka babo. Urcite to povedz priatelovi. A rodicia aj ked urobia halo, tak si na to zvyknu.neboj;)

luss_12

Mala som v plane ist na vysoku...boze moj preco ja??...a nevravte mi ze som mala davat pozor!Dokonca som vzala aj tabletku po ale mne to ako povedal pan gynekolog akosi nezauncikovalo....:(((

luss_12

Ja to nedokazem povedat...:((..dokonca ani priatel o tom nevie...ja zijem v uplne inej rodine.Nasi by to nepochopili:(

neva

luss_12 ak si si prečítala túto tému od začiatku, tak vieš, že aj Dominika mala veľký problém s priznaním. Takže, pozbieraj silu a čím skôr to oznám rodičom. Vidíš, že nie si jediná, stáva sa to aj v lepších rodinách. Čo sa týka veku, si na tom lepšie ako Dominika.

luss_12

Ahojte...Ja som na tom podobne ako Dominika,ibaze ja tu guraz nemam...nedokazem to povedat rodicom..bola som u lekara som v 7 tyzdni..a coskoro budem mat 18...neviem co mam robit:(chcem zomriet:(

MiracleOfTrue

dopminika no vidis a ani to nebolelo :) uvidis setk osa da opet do normalu..casom istotne..
inac ake zdrav. problemy si spominala v tvojom 1.prispevku po 5dnoch?

panča

Domi,som rada, ze sa vsetkjo dalo do pohybu. Ono vela rodicov si nepripusti, ze ich dieta mohlo cosi ,,vyviest", no v case DNA testov by im to bolo malo platne. Dolezite je, ze tatino (neboj, aj mamina sa prida) a priatel stoja pri Tebe. Vsetko ostatne uz bude malina. Co sa tyka skoly -spytaj sa, ci mas moznost studovat na Individualny studijny plan, alebo mas na rok prerusit studium -hlavne sa informuj vcas, aby si sa vedela zariadit. Pri individualnom sa da dokonca aj jeden skolsky rok rozlozit na viac rokov (ale to je zbytocne natahovanie casu).Ak ti schvalia induvidual, budes sa musiet s kazdym profesorom dohodnut na temach a terminoch skusok. Za polrok ich spravidla potrebujes vacsinou 3 (3 znamky z kazdeho predmetu).Tak po polrocnom vysvedcku treba zabrat, nech si klasifikovana.Strasne Ti drzim paste, nech si opat vesela a stastna