ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
joj dd nechcela som sa ta dotknut s tym "nemusela" len som tym chcela povedat ze nebola som tehotna.. jasne ze ani tehotne sa nemusia... len proste je to taky zauzivany vyraz ze mi je jednoduchsie to napisat tak a vsetci to pochopia :D
sarin, v tomto s tebou suhlasim..ja akurat nechapem este jednu vec..preco na kazdu babu, ktora sa vydava tehotna, ukazuju a vravia:"musela sa vydavat"..ja som sa vydavala tehotna a predsa, ved som sa nemusela!nikto ma do toho nenutil!manzel ma poziadal o ruku davno predtym, ako som ostala tehotna(ale to skoro nikto nevie, ako aj to, ze sme planovali svadbu omnoho skor, ako nakoniec bola..)
nechapem co je na tom, aj ja som sa vydavala v 19 a nemusela som sa... Kazdy to citi inak, takze ked sa lenuliatko citila s priatelom na svadbu tak sa vzali.. ved to je jedno kedy sa vezmu ked planuju spolu prezit cely zivot...
machulka:my spolu chodime snad uz do detstva :D ale nie chodili sme spolu 4 roky.marek ma poziadal o ruku uplne necakane a ja som povedala ano.chceli sme to lebo sa lubime.aj ked to znie sialene.aj ked niekto povie ze sme mali pockat lebo mozno sa nieco stane a zalubili sme sa do niekoho ineho.my sme sa tak proste rozhodli velmi sme sa chceli vziat a nic nam vtom nebranilo.ved to ze sa vydas neznamena koniec sveta ani to ze nemozems dokoncit skolu.no a potom som po 4 mesiacoch otehotnela.vzali sme sa lebo som chcela byt mlada nevesta a mlada mamicka :D natom sa stale smejeme :D
marek ma 22.kazdopadne je to skvely pocit byt manzelkou niekoho koho milujes :)som v 8 mesiaci:) bude to dievcatko
no a luss to ze ta bobolieva brusko moze znamenat ze sa ti roztahuje maternica ale aj tak by si mala navstivit gynekologiu.vies prve mesiace suuu dost rizikove moze dojst k samovolnemu potratu a preto musis byt v pokoji nenamahat sa nepit nefajcit a ziaden sport...
luss - podbrusko Ta moze pobolievat aj z toho, ako sa Ti roztahuje maternica..kazdopadne, ak sa bojis, behni ku gynekologicke a budes mat istotu :) inak drzim palce..co sa stalo, uz sa neodstane a ked si to babatko chces nechat a velmi sa bojis, ze by Ta mamka nutila ist na potrat, aj ked uz budes mat o chvilocku 18, mozno to pre niekoho vyznie ako blba rada, ale tak pockaj do 12.tyzdna a potom to povedz rodicom - po 12.tyz.tehu sa robia potraty len vo vynimocnych pripadoch,takze nutit Ta uz nebudu moct.ja ked som bola tehotna, tak sme to nasim povedali skor, ale ti som vedela, ze by na potrat ani nepomysleli..zato svokrovci sa to dozvedeli az ked som uz bola asi v 5.mes., aj to nie od nas, ale od manzelovho uja..jednu reakciu na to, ze som tehotna, som tu par stranok dozadu napisala, takze z toho je jasne, ako sa na malu "tesili"..a teraz by ju chceli mat len pre seba..takze sa neboj, rodicia aj ked budu mozno vyvadzat, nerozpravat sa s Tebou, vycitat Ti to, netrap sa tym, ono ich to prejde :).Ty hlavne maj hlavu hore, maturitu nejako dobuchas(ja som statnicovala ked uz mala dcerka skoro rok - velmi nam pomahali moji rodicia, ale zvladla som to) a potom co bude dalej,uz uvidis sama(inak ked som chodila tehotna na skusky, tak boli vsetci ku mne milsi a lepsi :D).
a este tak na okraj..moja teta mala prve dieta skoro v 30rokoch a povedala, ze uz by taku chybu nikdy neurobila, keby sa jej dal vratit spat cas..pretoze sama povedala, ze ked mala to prve dieta, bola velmi ostrazita, prehnane bojazliva o to dieta, ako nemozem povedat, jej deti su slusne vychovane, velmi dobre, ale ona sama povedala, ze v tej 30tke uz brala to materstvo az prilis zodpovedne..
Ak si dobre pamatam, tak aj Dominiku pobolievalo v podbrusku este ked mala stresy z toho, ze o jej tehotenstve nikto nevedel. Moze to byt zo stresu, ale zase netreba vsetko hadzat do toho isteho vreca a tak ak ta tam bude boliet aj zajtra, mala by si ist pre istotu ku gynekologicke.
Dievcata, vsetkym vam drzim palce! Nebojte sa, ste silne a zvladnete to, aj ked sa to mozno teraz nezda. Dieta je najkrajsi dar, aky zena moze dostat! Nuz teda zhlboka sa nadychnut a prezit materstvo naplno. Bude to urcite krasne, ale aj narocne. Vela sily.