ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

tata123

som tu prvykrat, ale zaujala ma tema. dominika bud hlavne kludna, v 15 tyzdni uz nic nezmenis a potom nie si ani prva ani posledna, ktora bude mat babatko v 17.ke. urcite mas teraz zmiesane pocity, ale skus sa tesit, lebo je to fakt ta najuzastnejsia vec na svete. mne sa narodilo babo v januari a naozaj to stoji zato, doda ti to energiu na vyriesenie akychkolvek problemov. poradila by som ti pockat do piatku, najdi vhodny moment a povedz mu to z oci do oci, ste v tom obidvaja a najdite si moment aj pre rodicov. jednota dava silu, znie to otrepane, ale je to fakt, verim, ze aj u rodicov najdes oporu.

lenuliatko

neklame len chce pockat pre jeho dobro nie?si rpedstav ze by si bola chlap a tvoja holka ti do telefonu povie ze je tehotna.dost krute ked nemoze ist ani zanou hbned ked je v skole.a nebude spat do piatku chudak.

lenuliatko

lussy nemala by si mu to pisat.myslis ze lepsia bude ta jesenna depka ak mu napises bude nervozny a este si to pokasle v skole alebo co radsej pockaj sadnete si a uvidis.neboj sa verim ze to prijme uplne dobre..neboj sa:)tes sa na malinke a nepi a nefajci!!!!

igua_

lus_12, ale ked mu nevysvetlis, preco si taka, moze si mysliet vselico a z toho potom vznikaju hadky a tak...a zavolat si nemozete? ked su dvaja ludia takto odluceni, ina moznost nie je. ono je to sice tak propagovane, ze taketo veci treba hovorit osobne, ale niekedy to inak nejde...

imunitka

Tusim si pisala, ze priatel studuje niekde inde? Ci sa mi to len zda. Ak sa mi to len zda, tak sa s nim stretni dnes vecer a povedz mu to. Ale urcite mu to nepis nahnevane. Prva sprava o jeho dietatku nesmie vyznievat ako obvinovanie:)

luss_12

musska nechcem ta strasit,ale s tymi cigaretami toto iste som mala aj ja...ze som nemohla dokurit a mi prestali chutit..