ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

leerka

nikto ta nemoze donutit urobit nieco , co nechce, otyzden budes plnoleta a rozhodujes sama za seba, nerozhoduje za teba mama

lenuliatko

tak toto si uz nidky nehovor.uvedomujes si ake je tazke byt matkou a to znamena ze ti natom zalezi a budes najlepsia mamicka....to by som aj ja mohla osebe povedat.mam len o rok viac.zomna bude potom tiez zla mama.

luss_12

ja proste viem,ze moja mama ma na potrat donuti ist,pretoze mi bude vycitat ze si znicim zivot..som si tym ista..moja mama je zaslepena len karierov...v kuse len pracuje a doma nie je skoro vobec:(

luss_12

Je to dost zlozite na mna.V hlave mam v kuse myslienky typu ze ja dobra matka urcite nebudem.Priatel pride v piatok zo skoly tak sa s nim porozpravam...bojim sa,ale musim....:((nechcem ostat na to sama

leerka

tak je to jasne..... ak nedokazes ist na potrat, tak si to iba nehcas... aj tak to budes musiet raz povedat priatelovi a rodicom, a cim skor tym lepsie.....

lenuliatko

aj rodicia sa daju zlomit ver mi.nasi sa isli zbalznit ked so prisla stym ze sa idem v 18 vydavat skoro ma zabili.

lenuliatko

no vidis.to je prva reakcia.a celkom pochopitelna to ti nikto nemoze vytknut.musis sa stym nejako popasovat ale tak aby si nemla vycitky niekedy v buducnosti