ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
A tie podmienky...skor to je naopak-mam vsetkeho dostatok..len dost prisnych rodicov..:(
nad potratom som uvazovala...ale nie som toho schopna...nedokazala by som ho zabit:(((
ved ja to chapem ja sa nato nepozeram len z mojho pohladu ale aj z takeho ze nema dobre pdomienky ale urcite nezije v nejakej chatrci.akokolvek tragicky to teraz vyzera ja verim ze sa rozhodne tak ako si mysli ze je spravne.ona sama vie co je prenu dobre a vie posudit situaciu
milovana andygee ja antikoncepciu nepouzivam,iba lokalnu antokoncepciu-pharmatex!
lenuliatko, lenze ona mozno nema take podmienky ako ty................ nad tym si nerozmyslala, a aj tak sa este nevyjadrila, ci to cce alebo nie.....
luss nic take nerob.babo bude raz tvoja jedina radost v zivote uvidis.teraz s acitis uplne na hovno urcite a si asi aj nasrata sama na seba ale prejde to.chce to cas.a mas pravdu hlavne sa stym sama musis vyrivnat ze ta caka iny zivot teraz .ale zvladnes to uvidis.
vyznie to blbo, ale kedze si iba v siedmom tyzdni, tak stale mozes ist na potrat..........
aj ja si myslim, ze ked ta priatel opusti preto, lebo si tehotna, je to totalny chudak, ktory ta nie je hodny. ale to zistis, az ked mu to povies. nesie rovnaku zodpovednost ako ty.
vzdy, ked som si myslela, ze som tehotna, riesili sme to s priatelom spolu. dokonca mi kupoval tehotenske testy...
velmi ti drzim palce!!! hlavne najdi odvahu a povedz to rodicom cim skor, nech sa nemusis dlho stresovat. a vzdy si povedz, ze je lepsie mat babatko skoro ako vobec!
a mimochodom,priatel ma 20,myslim ze ma dost rozumu na to,ze ked isiel sexovat,tak zrejme vedel,ake to ma niekedy nasledky.ale myslim si,ze ta neopusti,ak to povies jemu,bude lahsie to povedat rodicom,neboj sa hlavne,vsetko ude dobre,po burke pride slnko a tak je to vzdy:)drzim aplce a neboj sa,viem,ze teraz niesi v lahkej situacii,ale nadarmo plakat nad rozliatym mliekom.drzim palce a hore hlavu :)