ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
luss_12 len som poznamenala,že snáď nikdy tu nebolo naraz tolko príspevkov s rovnakým obsahom. Všetkým vám držím palce!
Ja neviem som nanho nastvana mam chut mu napisat akoby to bola jeho vina.Viem ze to je absurdne,ale mam na nho velke nervy a nechapem preco...
neva smiem vediet naco narazas??
www.zdravie.sk
akoby sa vrece roztrhlo
No podla mna takato informacia by sa nemala posielat cez sms. Radsej mu to povedz v piatok. Napis mu nech sa o teba neboji, ze mas jesennu depku.Nech sa neznepokojuje.
Ahojte baby.Prave mi prisla od priatela sprava,ze sa mu v poslednej dobe zdam prilis cudna,ze sa o mna boji...vraj mu mam povedat ci som v poriadku...mam mu to teraz napisat??Alebo pockat do piatku...boze neviem co mam robit;(
No ved ja viem, aj priatel do mna huci, nech si spravim. Ja mi stale vravim,ze nie, ze este dostanem isto, ale ked sa citim cudne. Aj cigarety mi prestali chutit, vzdy polku odhasim. Pockam do konca tyzdna a spravim si test. Ja som sa uz tak namotala, ze asi budem aj smutna ked bude negativny =)
hmmm tazko povedat.mne sa priznaky tehotnestva dostavili az po 2 tyzdnoch .vracala som maternica ma bolela krutilo sa mi v hlave.ale aj tak si urob test.chapem ze sa bojis ze co ti to ukaze ale porste musis...tak ci tak sa to dozvediet musis.
Ahojte, no ja mam strach ze som asi tehotna. S partnerom neuzivame ziadnu antikoncepciu asi rok, len si davame pozor,lebo kondomy nas prestali bavit. Rok vsetko v pohode, no teraz meskam uz asi tyzden. Tie priznaky su dost zavadzajuce, lebo vsetko co sa hodi na tehotnu zenu sa hodi aj na predmenstruacny syndrom. A mam dost paniku. Ja viem ze mi vsetky poradite test, ale ked ja mam velky strach si ho spravit =)Inak mi nenormalne chuti jest a ked sa nenajem je mi priserne zle. Prsia nemam naliate nejak extra,ale ma strasne bolia bradavky. Pred tyzdnom som mala jemne priznaky krcov,ale su prec. akurat ma vcera velmi bolela maternica, som dostala taky krc,ze som si bola ista ze je to tu a NIC, vobec nic.Nechapem..
omne si tiez mysleli ze sa vydavam preto ze som tehotna.ale ked zistili ze niesom tak boli vsetci ztoho mimo uplne.uplne hotovi.