ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

mojaeni

ahojte.odkedy ma zacala moja mala kopkat v brusku, tak neprestala. Bolo jedno, ci bol den, alebo noc. Ale mne to robilo velmi dobre a bola som ovela spokojnejsia, ked som ju citila. A ani teraz nie je o nic menej kludnejsia:o) Je to taky moj maly zivel nabity energiou od rana az do neskoreho vecera a ustocka sa jej nezavru ani na sekundu.

lenuliatko

panecku uplne ma to dojalo.az i slzy vyhrkli co nie je primne asi nic neobvykle v tomto stave.ale fakt dojimave
minule mni bolo do placu ked som zistila ze nemam doma ryzu sa musim skocit do obchhodu :D

tata123

ta moja sa v brusku len prevalovala a stale spala... teraz mi to vynahradzuje, uz ma 9 mesiacv chodi po styroch a stale musim za nou behat, usta sa jej nezatvoria, stale rozprava, smeje sa... vies vlastne od kedy sa narodila, pri jej pokrokoch som stale dojata, kazdy moment je jedinecny, neopakovatelny, je to naozaj najuzastnejsi zazrak... prajem ti vsetko dobre lenulienka pa

lenuliatko

to mozem len potvrdit je to nieco neuveritelne.niekedy mam pocit ze sa mi to cele az zda :D je to super pocit ked sa tak pozriem na svoje brusko ktore stale rastie a ked mala kope je to sranda.aj ked niekedy ma to uz hneva lebo mam pocit ze sa chce prekopat vonku :D

tata123

ahaa... tak pre vsetky tehulky: je to ta najuzastnejsia vec na svete mat babatko, nebojte sa nicoho a nikoho, vsetko sa vyriesi... ked to uzastne telicko budete drzat v naruci, ono je to ako s red bullom...dava vam kridla... doda vam to neuveritelnu energiu a vsetko sa bude dat lahko zvladnut...

lenuliatko

dominika bude mat v decembri 17 a vsetko je uz ok.vsetci to vedia no len su nervozni.a ani sa im necudujeme.a ta druha holka ma 18 a este to nikto nevie ak dobre hovorim ani priatel.a este jedna musska tu je co este len si mysli ma podozrenie ze je vtom...takze tak
jaky informatro zomnna zrazu :D

lenuliatko

tata:dominikini rodicia to uz vedia a viac menej je to uz vyriesene aj jej partner to uz vie.teraz ide o inu holku dalsiu ktora to zistila len nedavno ze je vtom a nevie to nikto asi ak som dobre pochopila.