ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

mojaeni

tak len aby mu to vydrzalo:o)mne mamina vzdy vravela, uz ked som bola taka otravena a nevladala som ani fucat, nech oddychujem a spim, lebo potom uz nebudem.Lenze to sa neda. Najhorsie boli prve tyzdne, ked babo nemalo ziaden rezim a v noci sa zobudila vyspinkana a tri hodiny ani oko nezazmurila.Alebo plakala a ja som nevedela z coho, ani sa mi ju nepodarilo utisit, iba mojej mame. Asi preto, ze mala v sebe viac kludu ako ja. po porode je to dost namahave, zena sa musi dat dokopy fyzicky, ale aj psychicky. Su to velke zmeny, co sa s nami deju.

mojaeni

citala som si to.Musis si davat na seba pozor. Vies, teraz su cesty preplnene autami a ak aj ty jazdis opatrne alebo vies, na co si mozes trufnut, neplati to o ostatnych.
tych 8-9kil je v poriadku. mozes byt len rada, aspon nebudes mat co zhadzovat. Ale v tvojom veku by to slo lahko. Poznam zeny, co pribrali len 6kil a ani nevyzerali, ze rodili.
Vies co , ked som porodila malu, tak som myslela, ze mi ostalo este jedno dieta nenarodene, lebo som vobec nepostrehla rozdiel.

lenuliatko

ja chodim tiez casto domou.uvidime ako to bude s malou.marek slubil ze si vezme volno aspon 2 tyzdne po porode aby sme mohli byt spolu doma a mohol mi pomahat a aby som si aj oddychla...uz sa tesi ako bude nespat a starat sa o malu.apson tak to vyhlasuje.a ja sa len smejem.

mojaeni

lenulik: no a smutno mi bolo, sak to poznas.Ale tak to je. Stale dost casto chodim s malou domov za maminou a sestrami , lebo mi chybaju a vzdy tam pobudneme amin,tyzden, dva.

lenuliatko

ja som pribrala len 8 alebo 9 kil.malo nejako.cize vazim 66.hmm nie je to malo?prevalujem sa aj ja uz teraz.15 minut mi trva kym vyjdem na poschodie.ja som na rizikovom asi odkedy som aj mala nehodu na aute.

mojaeni

hm, ale par dni od seba sa da vydrzat, pokial sa to znova a znova neopakuje.
JA som bola tiez na rizikoom, mala som podobne problmy ako musiatko, hnedy vytok na zac. tehotenstva a tiež hroziaci potrat.Ale vsetko to hned ustalo a okrem nekonecnej nevolnosti, bolesti chrbtice a pichania v podbrusku pri dlhsej chodzi mi skoro nic nebolo. No a ku koncu som sa prevalovala v posteli z boka na bok ako korytnacka. A musela som sa prestahovat zo spalne na gauc do obyvacky, kde bol tvrdy matrac, aby som sa do neho vedela lepsie zapriet, ked som sa otacala. A popri tom som stale stonala, au, au, au:o) teraz mi je to smiesne, ale vtedy som sa ozaj citila ako mrochta. Kolko si pribrala doteraz? Ja som do porodu pribrala 17 kil!!!!! A to som do polovice tehotenstva nepribrala ani kilo, a este desat tyzdnov pred som mala na sebe len 9kil. Potom to uz islo samo.

lenuliatko

joj tak to ti nezavidim.bola si asi smutna ztoho vsetkeho.moj manzel je teraz do piatku prec a som ztoho tiez taka trochu smutna ale nasa mala nam to vsetko spestruje.a snazim sa stale nejako zariadit aby som nieco robila aj ked nemozem nic namahave som na rizikovom stale.

mojaeni

ja som taketo chvile s manzelom prezivala obcasne. Som prestahovana zo zapadu an vychod, cize tak ako ty, len naopak:o), no a na striedacku som bola raz v PP, a potom chvilu v NR. A posledny mesiac pred porodom som bola uplne ze doma. Tak som sa rozzhodla aj z osobnych dovodov, ktore nam velmi zmenili zivot. No muz mi strasne chybal, chybala mi jeho blizkost, mile slova, dotyky a tak. A po emocnej stranke to bolo pre man tazke obdobie.

lenuliatko

to je fajn :)marek jej pusta hocico nejaku klasiku a niekedy aj najnovsie hity...neikedy ma ide ztoho porazit :D ale je uplne zlaty.ako keby bol on tehotny.ked som mu povedala ze cakame dietatko skoro odpadol.a potom sa hrozne opil :D bol srandovny.u nas doma urobil party a vsetci boli az sialene veseli

mojaeni

lenuliatko: to je fakt, ked som bola tehotna, mala so mnou prezivala vsetko. vsetky radosti, ale aj smutky a trapenia. a vzdy som s a snou zhovarala, kazdy den a niekedy aj vonku, okoloiduci si mozno o mne mysleli,ze som krepi:o)
JA som jej tiez vela pustala hudbu, taku co sa mne pacila a teraz?:"Mamina, puti mi madonuuu"