ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

mojaeni

mj03:vo mne sa tiež pomaly zacina prabudzat tuzba po dalsom babatku, aj ked na jednej strane mam dost toho stereotypu okolo domacnosti a tak, tuzim trochu po spolocnosti a mala ma vie niekedy pekne vystavit aj za dvoch.
.Ale ta tuzba po babu je silnejsia.

mojaeni

simi:skus si urobit este raz test a potom ist k lekarovi.
ked som bola tehona ja,moja posledan menstruacia vyzerala len ako slabe obcasne spinenie, takze som z toho nevedela vydedukovat, co to zanmena. A preto som si kupila test, aby som vylucila tehotenstvo-pretoze predtym to už tolkokrat nevyslo. A zrazu bac, bol pozitivny.To spinenie moze znacit uhniezdovanie oplodneneho vajicka v maternici.

simi 13572@azet

ahoj,chcela som sa spytat,mam problem,lebo neviem ci som tehotna... Tehotensky test ukazuje,ze nie som,krvny test ukazuje,ze mam zvysene hCG,meskal mi menzes,dostala som,ale trval mi len 2 dni, Neviem teraz co sa deje. Poradte mi

lenuliatko

dd a pocuvaj som sa ta chcela opytat,ty sa so svojou svokrou teraz nebavis????lebo moja ma momentalne taky stav ze depresia jak hrom lebo marek siel do madridu a ja som sprosta ze som ho pustila :D parada no.ze vraj som sebecka lebo som si chcela od neho oddychnut a co ked sa mu nnieco stane v lietadle alebo co.aaaa...povedzte mi niekto ze ju mozem zabit a ja to urobim :D :D

lenuliatko

dakujem musska.potesilo ma to.niektori ludia si urcuju svoje priority trochu inac ako ja asi.neviem no.tiez som nevedela ze sa vydam tak skoro ani ze babo budeme mat tak skoro nic ztoho som nevedela.spiskal to moj manzel ktory ma poziadal o ruku.on ma 22.mozno aj preto to chcel ze uz ma po 20 :D skoda ze zabudol namna :D nevadi.zeny ktore su urcia najrpv kariera peniaze dom pes a potom dieta pridu nato ze ooops a uz mam 35 a byt tehotna uz asi nebude take jednoduche a co stym vsetkym pohodlim a bla bla bla.ale obdivujem zeny ktore maju aj 40 a 3 deti a ked sa dozvedeli ze su zase tehotne ta to nevdzali a teraz je im babatko najvacsia radost v rodine :)

musska

No ja som si naposledy robila test na strednej:)A to som si davala nenormalne bacha,brala som HAK a pouzivala kondomy:)Ale teraz uz opatrnost nejak ide bokom. Katasrofa by to nebola urcite a mam pocit ze priatel by to asi vzal asi lepsie ako ja, aj ked samozrejme ze ked si mozme vybrat, tak radsej este nie. Predsa len chodim do skoly a tak a sme spolu len rok,co tiez nieje vela. A ja som povaha, ze si vsetko musim planovat, nemam rada nahle zmeny a nemam rada ked sa plany menia. Ale uz keby to bolo tu,asi by som sa tesila. A lenka, tebe prajem krasne materstvo. Myslim si, ze to ako to zvladnes nieje o tom, kolko mas rokov, ci skusenosti. Podla mna si stokrat viac pripravenejsia a vyrovnanejsia, a tym padom vhodnejsia na materstvo ako niektore triciatnicky:) Klobuk dole pred tebou aj pred tvojim manzelom:)

dd

musska, ja co som si zatia robila testy(vzdy ale z lekarne, najcastejsie rapiclear), tak vysli dobre..aj mi uz par krat meskala menstruacia niekolko dni..spravila som test, ked bol negativny, prestala som stresovat a ona prisla :).ako nevravim, moze sa stat, ze sa aj test myli..ja len pisem svoju skusenost..

lenuliatko

no to by si mala.a ak si nebudes ista zajdi k lekarke.a bude to rpe teba katasrofa ked budes cakat babo?este nie je ten spravny cas teraz?

musska

No meska mi to siedmy den asi. Cyklus mi normalne trva asi 28-31 dni. No a antikoncepciu velmi neuzivame,tak preto mam strach. Prave citam po forach prispevky dievcat, ktore si spravili niekolko testov, vysli negativne a boli tehotne. Citim taky zvlastny tlak v podbrusku, ako keby pred mestruaciou, lenze to citim uz asi tri tyzdne,tak ja neviem. O par dni si spravim dalsi

lenuliatko

no aj to sa moze stat ze ukazal ze je negativny ale ty budes vtom.aj take byva.urob si ich viacej.a kolko ti to meska??