ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
hcg-to je ten hormon, co sa vytvara v tehotenstve, nie?talebo si to pletiem?ak potom...
Dominika, skontaktuj sa s priatelom a laskavo mu to oznam. Inak budes vo velmi velkych problemoch ako slobodna matka.... Co sa tyka tvojich rodicov, isto to nejak preziju-ved si isch dieta a lubia ta, a co si budu mysliet rodicia tvojho priatela, ti moze byt jedno... proste v tom NEOSTAVAJ SAMA! Prajem vela odvahy a nech to dobre dopadne. emma
sim, moze to byt aj, aj. Najlepsie to zistis, ak pojdes k lekarovi, spravi ti testy alebo rovno sono.Takto je to tazko posudit.
Napr. traz moj posledny menzes vyzeral tiež divne. Jeden den slabucky, potom dva dni nic, apotom dva dni znova slabulinke. Takmer som bola presvedcena, ze som tehotna, lebo sa to podobalo mojej poslednej menstr. pred tehotenstvom.test bol vsak negativny. Tiez som bola prekvapena, pretoze mam uz roky rovnaku menstruaciu , aj dlzku, aj intenzitu, tak mozno to bolo aj z prechladenia.
Ak si si nie ista, lekar ta urcite utvrdi. Predtym skus este jeden test.
simi moja kamoska mala take stavy ze ako keby mala menzes ale len uplne slabulinky a potom zistila ze je fakt tehotna.
hehe..a pockaj, ked ju budes mat na rukach a uvidis ju rast, tak si budes klast otazku, ako sa do takeho maleho bruska mohla zmestit :D ako ja..ked kuknem na dcerku, aka je uz velka a predstavim si, ze kedysi daavno bola v brusku, tak sa mi verit ani nechce :D.lahni si a oddychni..do piatku vydrz, svokru ignoruj, vykasli sa na nu, nech si vravi co chce..vies, kdesi som videla taku srandovnu vec :) ale nesmies to pred svokrou praktizovat nahlas..len v duchu :D : pomyselne oproti nej vystri ruku, otvor dlan a povedz si: " moja ruka ta pocuva, ja nie" :D
hmm vy ste teda vymyslenici...to je fakt dobre :D ja uz4 dni som sama.bola tu kamoska s viktorkou ale inac nic.no ked nepocitam svkrin nalet.hruza a des.bolasom dnes a prehliadke mala je uz fiiiha dost velka.waw.ake je to uzasne ze nieco take malinke rastie v mojom brusku ... uz mame jednu izbu naplnenu vecami pre mali.ale ten kociar som si este stale nevybrala :D marek mi volal ci moze kupit nejaky v madride.tak akoze ani netusim ake maju kociare v madride.si myslim ze mu uz preskocilo od radosti :D idem si lahnut som unavena.cely den sa citim nejako cudne.toci sa mi v hlavea zacalo ma boliet v podbrusku
lenuliatko - aby som odpovedala na Tvoju otazocku..so svokrou sa bavim..ale..len preto, ze musim..teda nejako konverzacie s nou nevyhladavam, su obmedzene len na to, ked ona zacne, spyta sa, resp.ked je nieco, co jej nutne potrebujem povedat..ze by som sa s nou nejako vykecavala, to teda nie!a takisto si pred nou davam pozor na to co poviem..a sakramentsky..
inak ked som bola tehotna, my sme tiez malej pustali pesnicky..na cd som mala vaznu hudbu, pustala som jej to na discmane, ku ktoremu mi manzel spravil jedno take velke sluchatko, co som si davala na brusko..to som si davala vacsinou na dobru noc :D takze sme zaspavali pri vaznej hudbe :D.samozrejme ked bolo pustene radio, pocuvala radio a tak..co prislo :D raz sme dokonca skusali cez mikrofon a repraky pocuvat jej bublotanie(resp.jej kopkanie) :D to sme sa nasmiali!!lebo skor, ako ona kopla, tak som sa rozosmiala ja, lebo ma to velmi steklilo a prislo mi to neskutocne smiesne :D.takze zazitky tiez..no a teraz ma dcerka rada hadam kazdy druh hudby..ked pocuje v radiu hip-hop, tancuje na to, ked jej pustia ludovky, tak tancuje aj na ne :D.ale som zvedava, ci si bude pamatat na jednu piesen, ktoru som jej dost casto spievala..resp.ci jej ta piesen bude nieco pripominat :).
tak aj vam dobru nocku a pekne sny.