ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

mojaeni

a ten sex s bruchom je aj taky humorny. Aspon u nas bol, nevedela som, ako sa mam nastelovat:o)
Aj moj muz je dobry kuchar, nastastie, aj rad vari, akurat mu k tomu chyba dostatok casu, ale tak aspon cez vikendy. to je velka vyhoda, ked vie muz navarit.
Este keby si tak vedel po sebe aj dokladne upratat svoje veci:o) ale to uz by bol priam idealny.
Tak dobru noc ti prajem.

mojaeni

mamina obcas prisla. Je to momentalne financna otazka.Mamina si nasla nejaku pracu- ona je uz inak na dochodku, ale teraz sa rozhodla privyrobit si trosku.SOm zvedava, dokedy to bude zvladat.
Mne sa takto tiež nefunguje lahko.

lenuliatko

pri tej nehode som sa hrozne bala.este tri dni potom som bola vyklepana.ked som si predstavila co sa mohlo stat..
uvidime ako to ja zvladnem cez sestonedelie.snad marek zamna urobi vsetko ostatne a ja s abudem moct venovat malej.zvlada aj umyvanie riadu upratovanie aj pranie a vari tak uzasne ze zbohom.ani ja tak dobre nevarim :D
moja chut na sex sa zmenila uz teraz prednedavnom som nan nemala chut asi taky mesiac a teraz zase mam.len uz asi stym nic nemozem urobit to by bolo asi riskantne.ani neviem.nepytala som sa nato doktorky

mojaeni

idem pomaly ulozit dcerenku, ona chodieva takto neskoro spavat.Skor jednoducho nezaspi, len my pri nej.
Dobru noc lenuliatko, vlastne vam obom.

lenuliatko

no tak takto by som ja asi nemohla fungovat.tak snad sa vam podari to nejako sklbit aby ste mohli byt castejsie spolu.a preco tvoja mamina nepride k vam?jeden vikend mamina potom segra.

mojaeni

tak to ti verim.lebo ked uz cakas to babulo, tak myslis len na to, aby sa mu nic nestalo.
este k tomu priberaniu. No ja om sa tiez neprejedala. Tie prve 4mesiace som dokonca jedla ako myska, lebo mi zo vsetkeho bolo zle, dokonca sladkosti som nevzala do ust, co ja som na nich zavisla. Aj som shcudla 2kg, ale potom sa chut zase vratila a jedla som primerane.No ale vravim, to slo hore uz samo.

mojaeni

:o) veru, poviem ti, ze prve tyzdne som vyzerala ako matoha, akurat na tie prechadzky som sa ako tak upravila, ale doma som chdila vo vytahanom tricku, boleli ma prsa a v jednom kusse som odsavala, lebo nini velmi netahala,a ked aj, tak sa pritom tak narobila, ze potom na tvrdo zaspala.
Inak vies vravi sa, ze v sestonedeli by mala zena iba oddychovat a vylucne sa venovat svojmu babatku a anezatazovat sa inym. Keby to bolo take jednoduche, kto by urobil ten zvysok prace...ja som boal vtedy starsne unavena, zo dna na den viac a viac, ja som nemala ani chut na sex. Ja som proste zaspavala pri tom

mojaeni

kym som na materskej, snazim sa to robit tak, aby som bola chvilu aj doma u nasich.Leo viem, ze im chybame. No ale je to na ukor toho, ze nie sme zase spolu s muzom.Mozno keby sme boli sami panom svojho casu, bolo by to inak, ale on musi pracovat. Takze dialka by mi ani tak nevadila,ako to, ze sa to neda vsetko tak idealne sklbit,aby sme boli vsetci spokojni.

lenuliatko

je to hrozna zataz na organizmus a velke zmeny a potom s atreba dat rychlo dokopy lebo sa staras o dietatko o domacnost muza a nakoniec si spomenies ze uz by si sa mohla aj prezliect a namalovat a umyt si vlasy :D

lenuliatko

hmm tak dufam ze nebudem musiet vela zhadzovat.ja som sa aj snazila si tak davat pozor.aj mnalej by uskodilo keby som sa len prezierala.nevladala by som uz ani chodit a nechcela som aby bola premna prechdzka s malou krizova cesta ked by som sla hore kopcom.vraj keby som nemala ani brusko velke ani by nepovedali ze som tehotna.dost som aj svicila vselijake cviky na fitlopte ale len take co mi gynekologicka odporucila.ked som nemohla zasopat valala som sa na tej lopte a tak.

no to stou nehodou.to bola pecka nater to bolo asi pred 3 mesiacmi ani uz neviem.myslela som ze zrusim nervy od hnevu a od strachu.