ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
chvala bohu,nie lenuliatko?tie cysty sa dlho liecia a nic dobre nerobia.
Ja mam pravy vajecni uz roky citlivy, ale tiez mi tam doteraz lekar nenasiel nalez.ale casto som mavala bolesti, co ma skoro polozili na zem.Po operacii sa to ovela zlepsilo, az teraz na poslednej prehliadke nasiel, ze mam malu cystu. Tak to ma moc netesi,lebo sa obavam, ci sa mi podari este otehotniet, ked uz k tomu prvemu tehot.som sa dostala tak klukato.
ahojte,tiez si myslim, ze je toho na nu vela.Musi zvladat novu situaciu, skolu, tehotenstvo, ma toho dost.
nie myslim ze nie.urcite ma toho vela aj v skole.ved chodi na gymko a tam ma toho urcite habadej...dufam teda ze sa ozve.
prečo sa Dominika už niekoľko dní neozvala? žeby to všetko bol výmysel a ťahala nás za nos?
caute babule co nove?citam tu o nejakych cystach...hmm...ja ked som mala bolesti velke este pred otehotnenim gynekologicka mala tiez podozrenie na cysty lebo som sa nemohla ani pohnut od bolesti.ale nic sa neukazalo.nakoniec som mala crevnu koliku a riadne nafuknute creva a ani nevidela vejecniky gynekologicka.
simi: mozeme o tom len polemizovata vraviet v dohadoch. Cysty mozes mat aj celkom mladas, ako pisala mj003.
To su vsetko prekonane a nepreliecene zapaly. Sama neviem, kolko som ich uz mala.Radsej sa nestresuj neistotou a sskus to u svojho gynekologa.
simi13572, nechcela som ťa postrašiť, je ale fakt, že ja som mala len 17 keď som sa začala liečiť na cysty a trvalo to rok a pol. Večné zápaly, najprv vaječníkov, potom vajíčkovodov, až sa to zosunulo dole, potom sa to vracalo naspäť a opäť naopak. Ak máš Hcg pozit, je veľká pravdepodobnosť, že si tehotná, ale moja kamoška sa snažia o bábo a keď si myslela, že už to je, lebo mala pozitívny tečst z krvi na hcg, nebola a lekár našiel vysty, tak vtedy jej povedal, že to može byť aj z toho,vraj. Neviem čo bolo ale na tom pravdy. Držím palce, aby to bola pre teba tá lepšia správa.
aha, tak to som este nepocula.Tak ako si sa rozhodla?A chcela by si byt tehotna?
Tie cysty sa daju zistit tiez sonom. Mne teraz naposledy nasiel nejaku malu na pravom vajecniku, on ma aj roky uz dost bolieva a vlastnesom aj prvykrat otehotnela az vdaka operacii, ked mi odstranili pozapalove zrasty, urobili prefuky vajecnikov. Inak by som mozno doteraz nemala dietatko. A ked teraz viem o tej cyste, tak by som cim skorej chcela aj druhe babo, hoci povosne som chcela it aspon rok pracovat.
Ano, hcg sa vytvára iba u tehotných žien, ale minule som počula, že vraj môže byť zvýšené aj pri cystách