ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
lenuliatko prepac,ale som nervozna velmi...cele dni len bresem:)
nemalo by sa ti nafuknut .teda aspon pokial ja viem.
ale ved na sa pytala na dominiku.ze sa dlho neozvala.a jedna baba pisala tiez o dominike lebo si neprecitala ze dominikiny rodicia uz vsetko vedia.o tebe vieme neboj ze ta to este len caka.sa nerozculuj.v pohode.len s ato uz niekedy pletie vies ked je vas tolko.tiez si musim niekedy dozadu precitat aby som vedela ze ktora je ktora a kto ma kolko rokov a jej problem.pohodaaaaaaaaaa:)
Je to normalne ze sa mi nafuklo brucho nejako,ked som len v 7.tyzdni?
A nie som typ cloveka ktory by si robil srandu z takych veci!
Preboha ludia preco si to pletiete stale....ta prva bola Dominika a ja som Lucia!!!Moj pribeh je iny...a priatelovi to poviem az v piatok som pisala...tak citajte vsetko od konca!!..;((...dnes nemam absolutne naladu...nejaka som rozcitlivena a trasiem sa pred zajtrajskom...
no v zime som jazdila velmi casto.kazdy vikend a cez skolsky rok aj 2 alebo 3 razy do tyzdna.bolo to dost take aktivne a mala som aj vela urazov.poslednu zimu to som este nebola tehotna som mala otras mozgu.ale slabsi.predtym som parkrat zlomila aj dosku.chodila som po sutaziach a tam sme museli predvadzat skoky ktore niekedy skoncili bud zlomenou rukou alebo doskou.ja som sa zatial nedolamala.ale kamoske takto praskol v poloici kopca stavec ked spadla a este odjazdila jendu jazdu.ani som nevedela ze ten stavec praskol az potom nemohla ani chodit.chuderka
no a k veci to bola asi aj pricina castych prechladnuti.mozno aj tuto zimu si zajazdim mala uz bude na svete takze snad s ami to podari :D
a ja som aj po rokoch zmenila svoju gynekologicku za gynekologa. Ja neviem, ale ona mala taky vlazny postoj ku kazdemu, ani som sa pre nu necitila ako pacientka, ale len ako nejaka vec, co treba prehliadnut raz za cas. S mojim doktorom som strasne spokojna, este stale ho amm v NR a keby som nahodou niekedy bola tehotna, bolo by mi luto ho menit za nejakho doktora tu k byvam. Zatial to nemam za potreby, kedze idem raz za rok k nemu.
a to mas asi aj ztoho zimneho sportu, nie? a teraz je to uz lepsie?
Mno
ja mam tiez citlive vajecniky.casto som mala prechladene alebo nejake zapaly a dlho dlho som ich musela liecit.aj mesiac.aj viac.raz som bola tak hrozne prechladena ze ma marek len odviezol ku gynekologicke a na rukach ma odniesol hore schodmi do ordinacie.nemohla som sa ani pohnut.ked ma doktorka chcela vysetrit plakala som od bolesti a trvalo to dlho lebo soms a stale len skrucala a napinala brucho.vtedy mi povedala ze ak to takto pojde dalej mat dieta bude premna tazke.to som vtedy ako keby dostala facku.zlakla som sa.