ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

mojaeni

no ajsenze, ved to robite pe seba a pre vasho drobca. A pockaj, aku radost budu mat rodicia z drobceka.akurat im bude mozno luto, ze ho nebudu vidiet dennodenne.

lenuliatko

tomu ver ze to chceme mat z krku.hlavne marek uz je toho nanho vela.najprv to bola strasna zasbava take vyberanie a zariadovanie domu no teraz cim som vacsia tym je to horsie :D ale tak bavi mato..mam taku radost ztoho domu.

mojaeni

to iste, najprv treba vsetko popozerata potom vybrat.Ale dobre je, ze aj teraz mate kde byvata enmusite sa stresovat s tam, aby ste to stihli do urciteho teminu, aj ked urcite to chcete mat z krku, aby ste sa mohli susutreit na babo.

lenuliatko

ved sa stym aj pekne babreme.potrebueje vybrat obyvacku a kuchynu a nevieme najst tu spravnu.v ikei som nasla plno krasnych veci tak to budem musiet este raz obehnut :D

mojaeni

Verim, to je strasne vela roboty a vybyvovaciek, nahanaciek po obchodoch a tak.Ale ked si vsetko urobite pekne podla svojich predstav, stoji to za to.

lenuliatko

no ano staviame.ved aj preto uz tu ostavame.ale ved to nie je problem dom predat :D by si sa cudovala kolko ludi by rado kupilo uz postaveny dom.my sme sa tolko snim natrapili.cele moje tehotenstvo sme ho staviali a este aj predtym.ked sme sa vzali.bola to makacka chceli sme to mat co najskor z krkru.teraz uz len zariadujeme.

lenuliatko

ja by som rada rodila v sukromnej nemocnici.povodne sme mali byvat v rakusku ale nakoniec sme ostali tu.aspon teda na porod urcite.a zda sa ze tu dalej ostaneme