ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

lenuliatko

mam pocit ze to robi naschval ze mi chce uskodit.nerozumiem jej co tym chce dosiahnut.to chcela aby som potratila a rozviedla sa s jej manzelom?
marek jej stale papuluje a uz s aju snazi skorigovat ale je nestastny ztoho ako sa sprava

mojaeni

jezis, ze jej sa nepaci..a co tu ide o nu alebo o vas? Vsak ona si tymto uz presla, sama si vybrala muza, samam meno pre dieta,tak by to mala dopriat aj vam.

mojaeni

no nieco som citala. popravde velmi nerozumiem, o co jej ide,vsak podsttetne je, aby bol jej syn stastny, nie? a to je pri tebe. A nepoznate sa chvilu, tahate to spolu peknych par rockov takze za ten cas sa este nestihla vyrovnat napr. s tym, ze nepochadzas z bohatej rodiny? No a co ked nie.Ti menej majetni ludia su castokrat ovela charakternejsi a vedia si vazit aj malo.( cim a nechcenm dotknut nikoho, kto je bohaty, ak si sam na seba zarobil a zabezpecil sa do buducna, ok).
Musim suhlasit aj so sisisi..ze kazdy mame nejakych rodicov a v konecnom dosledku, aj ked sa nestotoznujeme s ich nazormi, chcu pre nas to najlepsie. Vo vasom pripade ale neviem, co svokra riesi. Najlepsie je fakt si ju nevsimat alebo ak to prezenie, razne ju upovedomit, ze si to nezelas. nie s nesvojprvana osoba, ktoru bude niekto dirigovat akritizovat. Nenudi sa ona moc?:o)

sisisissi

moj buduci svoko je divny, neide navstivit svoju dceru ked bola v nemocnici, vola synovi nech okamzite pride domov z vonku, lebo treba vymenit ziarovku, svojho najmladsieho syna ani raz neprebalil, nikdy s nim nebol vonku na prechadzku, nezahral si futbal... to vsetko robil mojpriatel ako starsi brat aby to maly nepocitoval. ak vsak treba davat nefunkcne rady, rozkazy a podobne tak hned pride. nikdy neupratoval, svojej manzelke nikdy nepomohol pri domacich pracach, maximalne sem-tam navari. do vsetkeho sa stara, mudruje...

lenuliatko

ntak potom vies ake to je.moja svokra je jedna namyslena panicka ktora nevie uz co s peniazmi a trapi mna.svokor je zase uzasny stara sa omna a tesi sa na malu.svokra mala bohuzial inu nevestu pripravenu pre svojho syna.nepaci sa jej ze som na rizikovom nepaci sa jej meno pre malu nepacila s ajej svadba,moje svadobne saty boli pridrahe,dom je primaly(a pritom je dostatocne velky aj pre 6 clennu rodinu) nepacia sa jej moje topanky,farba postielky pre malu.no nic

sisisissi

Lenuliatko, neda mi nereagovat. Ja mam podobny problem s buduci svokrom je typ muza co ma velmi ale naozaj vemi nizku inteligenciu a mysli si ze vsetko vie najlepsie. ta najhorsia kombinacia. za takmer 8 rokov co som s priatelom sme sa nerozpravali viac nez 2 minutky, aj to bol ironicky a hlupy. No jedno som pochopila, aj ked ho budm neznasat z celeho srdca a neviem to zmenit, tak stale ostane otcom mojho priatela, prestala som teda pred priatelom hovorit svoj anzor na eho oca pri kkazdej prilezitosti, ved ho uz dobre pozna. radsej vyzvihnem klady jeho mamky.
Rodicov si clovek nevyberie, zial, ale su to rodicia a on im je zavela vdacny, ako kazde dieta, tak rpeto sa s tym usilujm zmierit, aj ked mi niekedy nervy tecu, zeby som...

lenuliatko

no vtom by som si nebola ista.moji rodicia si uzasni tesia sa pomahaju ako mozu aj ked su daleko.lenze moja svokra je slahnuta.a to neprehanam.je to spychopat.neveim i si si precitala nieco som uz onej pisala.obvinuje ma ze som enschopna ked som na rizikovom lebo neviem ani dieta udrzat.poslala ma povalu po tazsie veci ja hlupa som sla a skoncila som v nemocnici.je to krava.je nasrata ze sme sa vzali a marek jej protirecil lebo ja nepochadzam z takej bohatej rodiny ako je manzel.peniaze jej skazili mozog.