ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

lenyi

ja poznam jedno dievca, ktore otehotnelo ked bola druhacka na strednej, so svojim spoluziakom. Rodicia to vzali celkom ok, velmi jej pomahaju. Skolu prerusila ale viem ze ma nejaku dohodu s riaditelkou, ze sa bude ucit externe a zmaturuje bez vacsich problemov..byva sice stale u rodicov ale otec jej babatka, teda spoluziak je stale s nou, lebo byva len o 2 vchody dalej:) vyzeraju celkom stastne, otecko a mamicka su hrdy rodicia a maju kraasnu dcerku:) v buducnosti sa chcu vziat,...

mojaeni

mj003: tiez sa tak zasnim, ake by to bolo znova bruskom a cakanim na babatko. Najintenzinejsie to prezivam, ked mam v noci nahodou sen o tom, ze som tehotna. A to je vzdy taky zivy sen. Ked s azobudim, normalne ked sa zobudim, tak mam v bruchu vsetky tie pocity, akoby som tam mala babo:o)

lenuliatko

no to ako sa jej dari teraz nitko netusi pretoze sa uz dost dlho neozvala.vyse tyzdna.ale priatel to uz vie aj jeho rodicia a aj jej.jej mamina to rpezivala dost tazko ale dufam ze uz je to ok.dominika chodi do skoly a so svojim priatelom budu spolu byvat

mj003

U nás tiež niektorí vraveli,že prečo chceme dať meno Timea a nevšímali sme si to. Každému sa iné páči, nie? Mne sa stále snivalo, že rodím dvojičky a dali sme im meno Timea a Timotej. Ale manželovi sa Timotej nepáči, ale našťastie to bolo dievčatko :D