ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

dominikaa_

ahojte..mna tie dusicky dorazili..cely den so mnou trieskali emocie ak osa im chcelo(rozplakala som sa asi nad kazdym hrobom pri ktorom som bola)..
vcera vecer sme navyse k vsetkemu mali krasny rozhovor ja s mojou maminkou a proste vysvetlili sme si vsetko dali si dokopy vztahy a je to:)...
len si zacinam pripadat akasi tlsta, siroka a to sonm nabrala "len" 6kil-ten cas fakt rychlo plynie-ved pomalicky ale isto som v 20tyzdni..
zajtra idem na kontrolu k doktorke ani neviem preco ale mam z toho nejaky zvlastny neprijemny pocit:(

lenuliatko

ahoj martinka!dakujem za povdzbudenie.budem ho potrebovat lebo z porod som doslova posrata :D no a moje svokrisko sa asi nikdy nepolepsi.vzdy jej bude vsetko vadit namne.ale ja sa uz sustredim len na malu a na manzela.ti mi davaju zabrat :D aj ja tegbe prajem vsetko dobre a aj vlastne deticky :)

mya24

simi13572 urob si test ak si mala nechraneny pohl. styk mozes byt tehotna.. aj ja som mala take priznaky a bola som..

martinka15

ahoj dominika. tvoj pribeh sledujem od zaciatku, len akosi som sa stale neodhodlala odpisat. To je dobre ze to skoncilo takto, stavaju sa aj horsie veci a ver mi ze nie si prva ani posledna. Je dobre ze si sa k tomu postavila ako zena a ze priatel stoji pri tebe. Rodicia vam istotne pomozu. Neboj, ked sa narodi to male budu sa o nho bit. Aj mamka-babka sa s tym zmieri a ak ti pomoze verim ze sa dostanes aj na vysoku a ked ju skoncis budes mat uz velke dieta a mozes si budovat karieru :-) Len nech ste zdravi a potom vsetko pojde. A myslim si ze to bude dievcatko, lebo som najprv napisala ked sa narodi "ta mala" a nech ste "zdrave" a potom som si uvedomila ze to sa vlastne este nevie co to bude :-) Mne sa nedavno narodil malinky bratranec a musim povedat ze som sa do nho uplne zamilovala a tesim sa ked raz budem mat take svoje a verim ze za take dva-tri rocky uz bude ten spravny cas :-) Lenuliatko tebe chcem povedat ze si mi velmi sympaticka a drzim palceky nech mas rychly a bezbolestny porod :-) a samozrejme nech je vsetko OK, a nech sa polepsi tvoja svokrisko.

simi13572

Ludia,prosim Vas poradte mi,menzes mi meskal,a nakoniec mi trval ln jeden den,v poslednom obdobi citim,ze sa mi zvacsili prsia,a velmi ma bolia,a stale mam nejake nafuknute brucho. V com je podla Vas problem?

lenuliatko

no to je dosledok vasej nerozvaznosti.uz stym nic neurobite.budete to mat tazke ale ak budete obaja stat pri sebe tak sa vam podari aj dostudovat a budete sa tesit z malej dcerky.ja uz mam mesiac pred porodom a ver mi zeby som to nevratila spat.je to ten najkrajsi pocit ked da babo kope :)

dominikaa_

nie zle mi nebyva, iba som sem tam totalne unavena ze mam chut zaspat postojacky.,.,.
priatel sa aj tesi aj trapi preto..tak ako aj ja sa trochu obava buducnosti