ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
ahojte, ved tych par tyzdnov oddychuje ma snad nezabije:)...budem musiet pre svoje babetko spravit vsetko co sa bude dat...
inac moja mama ma zacala nahovarat aby som na rok prerusila skolu-aby som sa pre skolu nestresovala este viac zbytocne
ahoj martinka15.. po vysadeni atk je to normalne...ja tiež ked som vysadila, tak prvy menses prisiel, ale potom 7 tyzdnov nic, bola som vystresovana, robila testy, vsetky styri boli negativne, ale aj tak som sla za doktorom, pichol mi vyvolavacku, zobral krv pre istotu na zistenie tehotenstva.. nic sa nastastie nepotvrdilo a menses prisiel za 10 dni :):) .. takze, navstiv radsej gynekologa a porad sa s nim, budes si hned na cistom a bez stresu :)
dominika a vsetky ostatne, drzim palce:-* v zivote
babenky ja si dnes asi tiez spravim test, ja som definitivne vysadila antikoncepciu asi po 2,5 roku lebo moje telo akosi po case zacalo neznasat kazdy druh co som brala. Ked som vysadila tak som dostala normalne menzes a teraz uz preslo 40 dni a nic. Inak mala som predtym 35 dnovy cyklus. Nemyslim si ze by som mohla byt v tom, ale uz ma dnes zacalo dost znervoznovat. Sa bojim ze mi ta antika rozhadzala cely cyklus... inak ako sa maju vase babatka? :-)
mozes byt .tie testy nie su 100% spolahlive.radsej zajdi na gynekologiu.
Ludia,poradte mi,prosim vas. Menzes mi meska,robola som si teh.test,ale vysiel negativne. Ale mam priznaky ako tehotna,ale neviem co dalej:(Mam plne prsia,zacalo mi velmi chutit jes,a najviac co ma zaaza,ze pred mesiacom mi meskal menzes 8dni,no nakoniec som doatala,ale trval len 2 dni. A tento mesiac som nedostala. Mozem byt podla Vas tehotna???Alebo v com to je?Je tehotensky test na 100%pravdivy?
Dominika, musis sa snazit..ked aj nie kvoli sebe, ale kvoli tomu malinkemu bezbrannemu dietatku, pre ktore si vsetkym!viem, ze sa mi to lahko povie a ze je to tazke, ja som v tehotenstve tiez premyslala nad kadejakymi somarinami a bala sa vsetkeho a ci bude babatko zdrave..ale ked som sa pri takych myslienkach pristihla, hned som si povedala, dost a musela som zacat mysliet na nieco ine..a ked sa ozaj velmi bojis, pri najblizsej navsteve gyn.sa na to poriadne povypytuj..hlavne sa nestresuj!
keby sa dalo nebat a stale oddychovat s kludnou dusou:( proste ja to akosi nedokazem-..
ahoj dominika,
ja som mala do cca polovice 5 mes. vcestnu placentu, tzv. ze bola hned nad krckom, co znamenalo, ze ked by sa do porodu neposunula vyssie bud na lavu stranu alebo pravu, tak by musel byt cisar.rez. a do porodu by som musela lezat s nohami hore. Nastastie sa placenta takmer kazdym tyzdnom posuvala nahor a teraz mam cast placenty hore a cast na lavej strane. VSETKO BUDE OK LEN SA NETREBA STRACHOVAT!!!
Co sa tyka toho ze je babo malicke si nic nerob. Kamoska je podla menstruacie v 32 tyzdni a podla UZV jej povedal Dr. ze to vyzera na 28 tyzden. Podla 3D je vsetko v najlepsiom poriadku, jednoducho nie vsetky deticky su rozmerovo "idealne" "knizkove" podla tabuliek.
Hlavu hore aj nohy a vela oddychuj !
moja kamoska rodilaasi pred dvoma mesiacmi a mala bola este pred dvoma troma tyzdnami pred porodom hrozne malinka.mala len 2 kila.a do porodu pribrala na 4,10! neverili sme.bud v pohode.navzajoms atu povzbudzujeme takze vydrzis :) ale hlavne pozor na schody aby si sa neroztiahla ako ja.