ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
no susedkyne dievcatko nechalo na schodoch auticko alebo co to bolo a ja som sa posmykla.spadla som na zadok a na bok bruska.no mala je v poriadku vsetko je vraj okey.
a tebe sa co stalo?nieco dopadlo zle na vysetreni?
ahojte asi si musim zakazat zle myslienky-proste vcerajsia navsteva u lekarky nedopadla velmi najlepsie...vecer napisem snad viac...
lenuliatko ako sa ti podarilo strepat zo schodov?? uff
no ano prijali ma.na buduci rok by som teda chcela nastupit.aj ked viem ze s malou to bude tazsie ale nejako to vyriesime.mam tam teraz kamosku tak mi bude nosit nejake materialy aby som mala predstavu ze co sa ucia a naco sa mam pripravit.mala totiz bola planovana ale ked sa nam po 4 mesiacoch nedarilo tak som si zase nasadila antikoncepciu ze to skusime neskor a mala sa predrala cez antiku :)takze tak.momentalne bojujem so starchom rpetoze som sa vcera strepala zos chodov na zadok a na jednu stanu bruska :(
dominika,som rada ze to takto dopadlo...a ako sa ma priatel? nechystate sa zobrat? uz byva u vas? co na nho vasi? mam asi prilis vela otazok...ale mam aj na lenuliatko- kdesi si pisala ze si prijata na medicinu, je to tak? kedy chces nastupit?
Dievčatá zvládli ste to - super.
dominikaa_ som veľmi rada, že už aj maminka sa zmierila so všetkým.
ahoj dominika...no mi neico hovor mna tie dusicky tiez dostali...revala som dost casto.nemam rada toto obdobie.
no prve pohyby dietatka by si mala zacat citit v 5 mesiaci takze to uz ked si teda v 20 tyzdni.takze apriprav na riadne kopkanie.mna mala kope velmi casto ako by sa chcela uz prekopat von.som pomaly na prasknutie.posledny mesiac.uff je to tazke.mam pocit ze prasknem:D a o vstavani z postele ani nehvovorim.manzel ma zdviha :D
A dominika som rada za teba.Prajem ti len to najlepsie v zivote
Ahojte baby dlho som sa neozyvala,pretoze som toho mala hrozne vela,ale vsetko je v poriadku.Vedia to vsetci a hlavne ze moj priatel je mi oporou:)Som velmi stastna.papa
a este som chcela jednu malu otazocku..
cca od ktoreho tyzdna su citit pohyby babetka??..