ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

janka

Dominika, ja by som tiež na tvojom mieste chodila do školy, zatiaľ ti to bábetko "plače" iba v brušku, potom to bude naozaj. Teraz máš možnosť sa učiť. Ak budeš doma dlho, vypadneš z kolobehu. Ja som sedela na strednej s kamoškou, ktorá bola tejotná, maturovala v 8 mesiaci - úplne v pohode....akurát mi stála zjedla desiatu a učitelia ju na konci už ani nevyvolávali, stačilo, že tam sedela. Ale ak sa cítiš veľmi unavená, vybav si individuálny plán. Ja som mala minulého roku tiež tehotnú žiačku v triede-chodila do školy raz za dva týždne, ukázala úlohy, učitelia ju "vyskúšali"-vieš aké to bolo..o nočom, veď nikto na ňu nemal čas....všetko s dá..

amyfl

dominika a nestaci ti poziadat o individualny vyucovaci plan? stacilo by ti prist raz na komisionalne skusky a mala by si od vecnych stresov pokoj. aj ja som mala taku spoluziacku na stradneja v pohode to tak zvladala

lenuliatko

dominika opytaj sa svojej gynekologicky co ti odporuca ona.ci taky skolsky stres velmi moze ublizit babu.lebo ja si myslim ale neviem ci dobre si mysllim ze aspon do polroka si to mohla nejako vydrzat.ved to to bude chybat.a ty chpdis na gympel nie?to poznam tam je to masaker.ale zase pisomky by si mohla nomrlane pisat a take skusania a take veci nech ti odpustia radsej nech ti daju pisomku.tam na teba nikto nebude cumiet ze co vravis a nebudu ta moct takto stresovat.teraz si na rizikovom?

dominikaa_

inac som zvedava kedy dnes zaspim..akurat som vstala...v poslednom case rpespim cele dni a v noci nemozem spat vobec:(

dominikaa_

tak pritom ako ma nasi profaci "miluju" tak to su vecne stresy,lenze ked ju teraz prerusim tak mi to brutalne bude potom chybat a horsie sa to bude dohanat:(..neviem sa absolutne rozohdnut

shaulinka

Mala som výtok...biely a aj svrbelo všetko... Ale vieš, zažila som si pri mame veľa, čo mi spôsobilo dilemu "mimozemského" oplodnenia...
Bojím sa.

lenuliatko

no tak najprv by si si mala uvedomit ze si bola chranena ked ste mali kondom takze tehotna nebudes.menzes ti moze meskat kvoli bulimii.mala by si sa vyliecit a dat dokopy to nie je ten spravyn sposob zitia.no a mykoza ma take priznaky:vytok svrbenie zacervenanie.

martinka15

no test mam negativny...len som sa chcela ist tento tyzden ockovat proti zltacke a neviem teda ze ci mozem ist potom na vyvolavacku a tak...este pockam aspon tyzden ci nedostanem...
a dominika to by si mohla...a nedaju sa u vas nejako komisonalky robit? keby si si vzala teraz marodku a nosili ti ulohy kamosky? a ked budes mat babo tak je lepsie ked s ním budes doma kym je velmi malinke to je pravda...ved uvidis ale mamka ma asi pravdu

shaulinka

Ahojte... ja mám problém... Minulý týždeň som mala dosať v stredu menzes, ale práve vtedy som sa milovala so svojim bývalým, čo bola chyba. nedostala som to... Bojím sa veľmi, aj keď mal kondom nasadený. Menštruácia mi pri bulímii zvykne meškať. Posledn= obdobie najviac dva týždne... ale bolo to niekedy aj mesiac, aj dva. Ale nemôžem spývať a ani nič. Modlím sa, aby som ju konečne dostala. včera som mala výtok... asi sú tp príznaky mykózy... Čo mám robiť???

lenuliatko

to je sice dobry napad ale potom sa narodi babatko a nebudes mat tolo pokoja na ucenie ako teraz.ved teraz mas viacej casu oddychujes a kym mozes mala by si sa ucit.a z take tsrsujuce to snad nebudu tie pisomky ved to nie je maturita.aj ked pisomky daju zabrta nie je to fyzicka praca.ja na tvojom moeste by som sa este ucila kym by som mohla.potom ti to bude chybat.