ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
baby mrknite sa do temy - mame krasne dievcatko - pise lenkin manzel
dominika este nie je spat z nemocnice?
lenuliatko a ty sa ako mas? kedy bude babo? uz sa ti to krati ze? :-)
zistili jej znizenu hladinu krvnych dosticiek-hodnotu mala 96 a ma nizko polozenu vcestnu placentu, a krcok skrateny na 1,8cm.vzali ju do nemocnice.takze este uvidime ze co bude snou.
Och prosim vas ozvite sa ze co a jak s Dominikou.
dominika je v nemocnici.pisal jej priatel
awoj dominika..tento tvoj pribeh citam uz od kedy si zalotila tuto temu..veeelmi ti drzim prsteky aby ti vsetko vyslo tak ako si zelas a hlavne aby bolo babo aj ty zdrave..ja som teraz tiez druhacka na gymply a profka nam povedala ze ak prepadneme tak musime ist znovu od prveho rocnika lebo my sme posledny v starej skolskej reforme a prepadli by sme vlastne do novej a tam sa ucia ine veci takze by sme to vraj nezvladali..meviem ci je to ozaj tak ale vravelo mi tu viacero ludi takze asi hej..chcela sm tym povedat len ze neviem ci je prave najlepsi napad dat si rok odklad...radsej si skus vybavit individualny plan to bude asi lepsie...drzm palce aby si to vsetko zvladla.. :))
spytala soms aho nato.aj men sa to zdalo.ale mozno to nebude ten pripad.
www.zdravie.sk
Dominika je asi v nemocnici,
mám pocit, že toto písal jej priatel.