ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
moja svokra ma takto asi nikdy neprekvapi.bud rada ze vam chce pomoct :) to je fajn.
citam tu o vasich svokrach,ale som si ista,ze na tu moju nema nikto,lebo to sa este urcite nenarodila taka osoba,ktora by jej mohla konkurovat.Ona je sebecka,egoisticka a vymysla si,klame,nema rada ani jednu svoju nevestu a kazdemu len podkopava nohy,ale keby daco pred ludmi,ona je ten najuzasnejsi clovek na svete a vsetkych nas lubi,je mi z nej zle
svokry vedia ale riadne prekvapit ja som zu nej bola taka prekvapena ze som ani nevedela co jej na to povedat...pretoze minule ked sme sa videli to bolo len to ze si ma premeriavala hore dole a prekrucala ocami...
:D ved je to od nej konecne nieco pozitivne nie?moja svokra to tiez robi.kedze som rodial an vychode v pondelok pojdeme domou az a svokra ju nevidela este.a uz vyvolava manzelovi nie mne ze ako vyzera ci sa nanu podoba a same tae veci,namna sa neopytala ani jeden krat.mozno aj teraz som prenu neschopna.teraz si vymysli ze ked amla bude mat modre oci pomne a nie hnede po marekovi tak ze som neschopna.svokra to je riziko normalne :D
pekny dnik prajem:)..
gloomci-si tu??..nad menami sme neuvazovali ved casu bude snaad este dost..
lucka ved aj ja som bola (zial) v nemocnici..ale tak snazim sa ako sa najviac da mysliet pozitivne
dd to jedno ma tesi ze malinke je v poriadku..a malicke uz kope sice nie velmi casto a nie kazdy den...priatel nie je jediny ktori sa o mna stara ved este mam aj rodicov:)
a dakujem(e) vam vsetkym ze nam drzite palce:)potrebujeme to:)
inac dnes rano (akoze tiez pekny cas ze v sobotu rano o 7) mi volala moja buduca svokricka ze ako sa mam ze jej mam poslat mail co vsetko chcem(E) pre babetko a ze pozhana v Ba-ze maju lepsi vyber a tak..proste necche prist k nam s prazdnymi rukami--normalne som zostala s otvorenymi ustami aka bola mila:)
super, ze babatko je v poriadku :)!a uz aj kope?len sa s nim vela rozpravajte :) my sme to tiez praktizovali..a hlavne ked som sa kvoli niecomu trapila, tak som stale opakovala, ako to babatko velmi lubime a sa nan tesime, vzdy som pri tom nabrala aj odvahu, aj energiu a prisla som potom aj na pozitivne myslienky o tom, ako po porode budeme spolu a budeme si uzivat :).ano, keby nebolo komplikacii, tak Ti to urcite zbehne ovela rychlejsie, ale ak sa teda tak vzorne priatel o Teba stara, urcite Vam to aj tak ujde rychlo..:) nech sa dari a vela zdravia!
Život je zvláštny....tvoj priateľ je možno polovica teba. Hoci odišiel tak ďaleko, osud ho vrátil k tebe prostredníctvom bábätka....cítiť, že sa máte radi..držím vám palce. Hoci ste mladý, ste obaja veľmi zrelí.
to ze sa rozpravate s babetkom je velmi spravne:) citi aspon ako ho mate radi;)..neviem preco som zila v tom ze tvoj priatel je od teba ovela starsi...ale tak svadba nie je dolezita dolezite je vase babetko teraz...
inac a nad menami ste uz uvazovali?:)
oddychni si zajtra popiseme ahoj
keby nebolo tolkopproblemov zbehlo by to rychlejsie...ale tak anjradsej by som uz fakt bola keby bol mareec juj...proste s priatelom sa mame radi-a v poslednom case sa pri nom citim ako v bavlnke stale ma rozmaznava..a i tak najkrajsie je ked sa ja a on spolu rozpravame s nasim babetkom....svadbu neplanujem ved on len v oktobri mal 17 a ja budem mat 17teraz 6decembra..snad o rok dva mozno:)..idem ja prec potom zajtra sa ozvem ahoj