ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
waw dakejem to je pekne.
ahojte..ja chcem len popriat dd, dominikee_ a lenuliatku vsetko dobre, vela radosti s detickami,malo starosti so svokrami
noo, vidis Dominika :) tak ked je malicke v poriadku, tak sa z toho tes, urcite to zvladnete!fuuh, aj svokra veru vie prekvapit..bohuzial ja o tej mojej ani neviem, co si mam mysliet..nuz ale co uz..drzim Vam palce a aj Tebe, aby ta Tvoja potencialna svokra sa teda uvedomila a bola na Vas dobra, mila a bola Vam napomocna :)!
ano dominika mam ten pocit :( nik ju nezmeni.nieco jej stuplo do hlavy.peniaze asi.kazdy den vola marekovi pyta sa na malu namna sa ani raz nespytala ci vsetko prebehlo ako malo.bola presvedcena ze mala bude postihnuta.v 8 mesiaci som spadla zo schodov totiz a udrela som si jednu stranu bruska
ahoj..to je dbre ze nakoniec budeete mat pomoc aj od svokry:)..s pomocou erodiny bude vseeetko lahsie..pocuj teraz ked si na rizikovom...ako casto budes chodit k lekaarke?kedy ides najblizsie?
cize mas z nej pocit ze sa nezmeni?
my sme jej zakazali knam chodit do porodu.dokonca marek to urobil nie ja.ona ma neznasa jej postoj sa nezmeni.ved sa pytala len na malu ze dufa ze s apodoba viac na mareka ako namna.hrozne
mozno len nevie ako sa ta to ma opytat..mozno nevie najst tie spravne slova alebo je az prilis zainteresovana voci tebe...ved uvidis co bude ked budete s nou
ved doteraz sa ani namna neopytala ze ako sa citim alebo vobec ci som v pohode ci neboli komplikacie.ona je porste ziarliva striga
ja tiez zacinam mat pocit ze na moju bud. svokru asi nebudem musiet nikdy nic zle povedat...ved Ba a vychod ta vzdialenost bude robit svoje:)...
lenuliatko sem tam aj motyka vystreli ved uvidis ze co ubde ked prides domov