ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

dominikaa_

keby som sa teraz mala ucit na pisomky nejake/skusanie tak by som to asi nezvladla:(...ja nic nerobim v poslednom case len jem a spim..

dd

to je super Dominika :) vidis, pomalicky sa do vsetkeho dostanes a bude dobre! :) a aj profaci si uvedomia, ze na tehotne dievca nemozu byt zli a musia Ti vyjst v ustrety, hlavne, ked mas rizikove..

dominikaa_

ahojte:)..dneska som bola po dlhoom case opet v skole..uff bala som sa strasne reakcii profesorov a tak...ale tak hlavny ciel pre ktori osm tam isla som si splnila-chcela som totizto vediet cca ake znamky budem mat na polroka..par z nich mi treba opravit ale tak profesori/rky boli taki zlati ku mne povedali nech spravim len nejake projekty/referaty doma a poslem po matovi a bude to stacit:)...

martinka nad menom pre babetko sme akosi neuvazovali este bude snad casu dost:)...a matovi je u asn dobre teda aspon doteraz sa nestazoval-ved dokopy nema ani naco-a on sa tesi lebo sa vratil ku mne a teda aj k nasmu babetku a hlavne moze dalej studovat na skole na ktorej studoval perdtym...

martinka15

dominika, ja som to tipovala ze bude dievcatko :-) super, blahozelam, len nech ste zdrave... Z rodiny si nic nerob, tu si nevyberies, mozno aj v tvojej by sa nasli nejake tetusky zazeracie :-) Kasli na nich...a pritom tato starsia generacia sa brali skor aj rodili skor ako to je zvykom teraz. Uz zabudli na to ake to je. Tvoj zivot sa tymto nekonci a ked si sikovna neboj, aj vysku urobis, ved dovtedy babo povyrastie. Uz mate vybrate meno? A Matkovi sa u vas ako paci?

dd

Dominika, z rodiny si nic nerob..tie pohlady este budu..ale treba to brat s velkou rezervou..urcite si teraz velmi precitlivela..tehotenstvo je take..
jajkaa..neviem, co Ti mam napisat na take vycitky..pokial nevies, babatko sa im pritrafilo nahodou, nebolo to umyselne..hold smola, stalo sa, uz sa neodstane..a netvrdila by som tak presvedcene, ze znicila zivot aj svojmu priatelovi a jeho rodine..babatko nie je koniec sveta, naopak, je to novy zivot..takze to obvinovanie si prosim nechaj pre niekoho ineho..

lenuliatko

dominika to sa aj mne stalo ale ja som sa rozrevala ze som ho spiekla.teraz place uz len mala.
mbambulkam:temu mame krasnie dievcatko myslis?zrusili ju lebo som oto poziadala utocili tam namna ludia ze som hrozna matka a nemala by som byt an nete ale varit a upratovat a take podobne kraviny.to vies maju nervy ze enmaju takeho muza ako ja ze mi pomoze a nenecha ma visiet s malo doma samu hned na zaciatku.takze asi tak.a nedalo s ato uz zniest bolo to hrozne tak som poziadal andreja aby ju vymazal tu temu.ale este jedna ostala v druhej rubrike

dominikaa_

vyplni casom cas aj babetko...ale tak dost ma to vzalo ani neviem preco..ale tak v poslednom case som horzne precitlivena..minule som sa skoro rozplakala nad pecenym kuratom ze preco muselo umriet:(

jajkaa zivot som im enchcela znicit ani jemu..nechcem sa z thoo co sa stalo vyzuvat ale tak vinu na tom mame obaja

lenuliatko

ahoj dominika.pozeram ze uz prezivas aj prve rodinne stretnutia.no vidis clovek si rodinu nevybera a treba to prezit.pozeraju lebo ste mladi ale to prejde neboj sa.neber si to tak aj ked to mozno nejde zo zaciatku ale casom nato zabudnes lebo vsetok cas ti vyplni vase babo ako to nase :)