ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
a to uz teraz mam pocit ze coskoro len niekto do mna tukne a sa budem kotulat :/:P..a to mam 7,5kil hore som zvedava kolko to bude dokonca..
dd dakujeem:)..my ked to (dufam) dotiahneme do marca tak budem mat tiez tak cca 17 a 3mes..
ja uz mam posledne dni chut ratat minuty do marca..povie sa sice ze "uz" 24/25tyzden ale ked si rpedstavim ze kde je este marec tak ach jaj
mimochodom tohto tyzdna mam !konecne! 17:)
lenuliatko snad pomoze:)..teda aspon teraz ma take reci ze on bude dokonaly ocino a podobne...len dufam ze to nebude tak ako vecsina chlapov robi-same reci a skutky ziadne!:/
duduska zajtra aj tak idem k lekarke..takze sa jej na to isto opytam...pripadam si tak blbo panikat pre kazdu (snad) somarinu..
dominika ja len k tomu co si pred chvilou pisala ak mas nejaky blby pocit ohladne vsetkeho co sa tyka babetka tak radsej cim skor navstiv lekara...radsej spravit zo seba hysterku ako potom lutovat...
ahoj dominika len vela oddychuj este si to lezanie uzi ked sa babo narodi uz si vela neodychnes.my mame posledne dni fofry doma.este ze manzel sa o malu chce tiez postarat.dufam ze aj mato bud etaky ze ti pomoze a nebude sa bat ju okupat alebo vziat na ruky :)
a vidite este som sa chcela opytat ci nahodne niektora neviete..asi tak odvcera vecera stale ked citim pohyby babetka tak su take zvlastne-take bolestive ci ako to opisat..proste uplne ine ako predtym...je to normalne???...
ja mam praveze taketo pocasie veeelmi rada ani nie ze brutalna zima metrove zaveje ani nie kopu mlak po dazdi a zas ani nei horuco take idealne:)..najradsej by som behala lietala na bicykli kade tade po vonku:)...doma mi to uz zacina liezt na nervy..ale musim vydrzat akosi...