ostala som tehotna.......

Príspevok v téme: ostala som tehotna.......
dominika_

ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..

MiracleOfTrue

dominika bola 3.12 na kontrole u doktorky,doktorka pre nu nemala najlepsie spravy-placenta jej klesla nizsie,krcok sa jej skratil o dalsie 4mm a ani ju velmi nechcela posielat do nemocnice ale zase dostala z nicoho nic zavraty upadla do mdlob, padla na zem a zacala slabulinko krvacat- cize je(bola) velmi velka pravdepodobnost ze si aj buchla brusko, vlastne doktorka uz nemala na vyber len zavolali rychlu a v nemocnici ostala...nasadali jej kopu liekov a snazia sa ich udrzat 2v1 aspon este 2-3 tyzdne, co bude vraj podla slov lekarov velmi tazke:(....

tak v skratke napisane to co viem..

katu5ik

bože, dominika, držím palce...čitala som tuto temu, až teraz pisem.. je mi ta luto..ze musis toto vsetko prezivat počas svojho tehotenstva, ktore by si si mala vychutnavat.. dufam ze vsetko bude dobre a prides domov plna elanu a dobreho pocitu...

dd

chudiatko Dominika...Miracle, napis cim skor, ked budes vediet, co a ako!dufam, ze bude vsetko ok..velmi im drzim prsteky!!!

lenuliatko

joj to mi je hrozne luto.dufam ze nic vazne a ze bude zase doma a ze babo bude zdrave.taka mlada holka a ma tolko starosti.a teraz am aj narodky s ami vidi tento tyzden.

MiracleOfTrue

s dominikou si pisem maily od kedy zalozila tuto diskusiu..
neviem co sa jej stalo co jej je vobec nic len tolko viem co som napisala...

ale tak snad to nebude az take zle

lenuliatko

to vazne????pisal ti na mail ci odkial to vies?och ved vravela ze uz sa dobre citi ze je to lepsie.ale vravela aj ze babo ked sa hybalo ze ju to bolelo.no to je zle :( tak ze ju pozdravujeme

MiracleOfTrue

ahojte dominika je opet v nemocnici vraj to nie je s nimi najlepsie...mato mi viac nedokazal povedat ked budem vediet viac napisem..

dd

prave preto som Ti to napisala Dominika, ze budes priblizne rovnako stara, ako ta holka, s ktorou som bola na izbe, bola prijemna, uplna pohodacka :) a aj Ty si velmi mile dievca.neboj, dockate aj marca..sice Ti to ubieha pomaly, ale urcite dockate!z pohladov u doktorky si nic nerob, nech si mysli kto chce, co chce..Ty sa pekne pozri na svoje brusko a bud hrda,ze nosis pod srdieckom taky obrovsky poklad :).a daj potom vediet, ze co a ako.. :)

lenuliatko

no dominika to je teda fakt.mna manzel zvdihal z postele a tak.a ked som bola v 9 mesiaci tak som sa doslova pregulovala vsade len :D a do auta keby si videla ako som nastupovala phanecku.soferovat som uz posledne 3 tyzdne ani nemohla lebo nohy kratke nedociahla som na pedale a brucho velke musela som si odsunut sedacku a nedociahla som ani na volant skoro :D bola to sranda.ale uz sa tesim ako si zasoferujem.uz mi to chyba normalne :D este som nesoferovala dovtedy...
inac ja som pribrala tusim len 9 kil.mala som 66 kil ked som sla do proodnice.malo sa mi to videlo

Dominiika_

ja uz opustam PC..idem opet a zas zalahnut a dockat nejako zajtrajsok, ten pohlad na "uzasne" preplnenu cakaren u doktorky a par ludi s "nadhernym" zakukovanim na mna :/....pekny zvysok dna vam prajem..