ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
citam dominikin pribeh od zaciatku, este som nenapisala. JA sa budem za nu aj za malicku modlit a drzat palceky, dufam, ze vsetko dobre dopadne, ked uz tolko preskakali, tak dufam, ze bude silna aj ona aj malicka. Velmi si to zelam. Strasne drzim palceky.
Chuda, za jednu enrozvaznost takyto trest a utrpenie...drzim palce. Vela sily rodicom aj drobcekovi
Panebože...., no ale držím palce, teraz je to už vážne... musíte byť silní. Všetci... Prajem veľa veľa zdravia malej a... bude to ťažké, ale sú takéto prípady a zvládli to. Veľa šťastia.....
no to je sila.och tak neviem ci mam gratulovat ci co.je to mile ale zaroven smutne.pozdrav ju.phanecku.taka mlada holka a stane sa jej toto.joj.verim ze mala melania to zvladne.
ahojte..vcera 9.12.2008,6:40rano sa dominike cisarskym rezom narodilo dievcatko(Melánia)..mala 32cm a 860gramov..ma velmi slabulinke pluca a srdiecko, este vcera ju mali previest do fakultnej nemocnice v krajskom meste..
viac neviem zatial,tolko som sa dozvedela len z smsky z dominikinho cisla a teraz nechcem velmi vyzvedat..keby som vedela nieco nove dam vediet.
co nove????????????????
Mato, drzim Vam palce, aby Ste to vydrzali co najdlhsie..hlavne, aby Dominika aj babatko boli zdravi a ostatne zvladnete!Dominiku pozdravuj, zazelaj jej vela sil a ze nech sa nevzdava a bojuje!nie len za to malicke, ale aj za seba!viaceri jej tu drzime palce a myslime na nu, dufam, ze citi pozitivnu energiu, ktoru jej posielame ;).a prosim, ked budes moct, cim skor daj vediet, co a ako sa mate!
Ahojte,ja chcem len dodat vela optimizmu Dominike a aj Matovi,drzim palce,nech sa v nemocnici podari malu v Dominikinom brusku udrzat co najdlhsie a len pre ukludnenie,aj ked samozrejme kazde tehotenstvo a aj jeho priebeh je individualny,treba verit:ja sama som sa ponahlala na svet a narodila som sa v 29 tyzdni,2 mesiace som bola v inkubatore a dnes klop klop som zdrava a vsetko je nakoniec v poriadku-to bolo pred "100" rokmi,dnes je medicina na ovela vyssej urovni,iste urobia pre Dominiku a malicku vsetko,co mozu,takze hlavu hore.Myslim na vas obe,a ako citam na tomto fore,nie som jedina,takze drzte sa:)papa
no az teraz som si vsimla prispevok od miracle.ak by este malu udrzali tie 2-3 tyzdne mala by sa narodila teda v 30tyzdni.cize cca 7.mesiac aj nieco.ale aj taka babatka to zvladli.zvladne aj vase uvidite.bude sice v nemocnici v inkubatore ale urcite bude silna.
joj az mi je smutno ked si to citam.ved uzs te sa tesili na babo a teraz toto.ale vsetci vam drzime palce urcite to zvladne.tak daj vediet ked sa teda vratis.stastnu cestu.
dominiak je v cca 26/27tyzdni..
lenuliatko nestiham terza vela pisat vecsina je napisana v prispevku od miracle5.12...
neviem ci budem moct dat vediet ked bude nieco nove pretoze idem prec, takze sa ak sa dlhsie neozveme tka to nic zle nemusi znamenat..
zatial ahotje