ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
ja si zase myslim, ze clovek si dokaze vymyslat aj detailnejsie. teda aspon ja urcite a vsetci mozni spisovatelia, reziseri, herci, hypochondri....
bodaj by to bolo len vymyslene.
ja som ti temu tiez citala od zaciatku a nemyslim ze si to niekto vymyslel.co sa tyka vyjadrovania, ako moze stylizovat 17 rocne dievca, tak si myslim ze to nezalezi na veku ale aj na inteligencii...
je to sila ak by to bola pravda...ale neviem si predstavit co by pisali keby to nebola pravda. ja som sa tiez pozastavila nad stylom pisma, ale podla mna je vemi tazke vymyslat si veci tohto typu..aj ked to bolo napisane mozyo neprimerane ich veku, neviem si predstavit ze to vsetko tie vsetky pocity a myslienky a podrobnosti by si niketo mohlo vymysliet. ja im verim
no, uz tu bolo viac takych "dvojic"...parkrat som citala tuto temu a raz aj tu matovu, no, poviem vam, nepoznam ziadneho 17 rocneho chalana, co by sa tak vyjadroval :D hned mi to bolo divne.
tak co uz. musime si pomahat.
to nevadi, ja som sice chvilku pisa
la, ale to bola len bezna komunik. s ostatnymi babami.Domini. prispevky som si len citala.
no ja som tu pisala s nou,ale uplne este na zaciatku,odvtedy to uz len citam...ale vazne ste ma prekvapili tymto nazorom...ale ktovie,mozno to tak je
Nie? sa mi to potom asi len zdalo. Prepáč, asi som si ťa pomýlila s niekým iným. Ale bolo ich dosť, čo ju podporovali, tak voči nim by to bolo dosť nefér.
len poznamka, k teme dominiky som sa nevyjadrovala ani raz.
jetovptip?: Vieš, že aj mňa to napadlo, keď som zbadala, že Maťo založil tému. Už to, že prišiel zrovna sem a písal o tom, o čom Dominika.(keby vedela, že chodí na túto stránku písala by o ňom o jeho bohatých rodičoch, to čo písala?)Podrhovník za menom majú obaja. Z príspevkov Dominiky a Maťa som mala dojem, že to píše staršia osoba. Nechcem podceňovať 16-17 ročné osoby, ale predsa máloktoré (iba tie vyspejšie) dokážu takýmto štýlom komunikovať. Neviem kde je pravda, to vie len autor/ka príspevkov, ale moja inntuícia mi napovedala, že tu niečo nesedí. Ak je to len výmysel, tak je to potom hrozne hnusné. Mňe je len ľúto všetkých dievčat (žien/mamičiek), čo jej tu prispievali a snažili sa jej poradiť a podporiť ju. Hlavne Lenuliatko, mojaeni,luss_12.
dost nechutné!