Hyperventilacna tetania?

Príspevok v téme: Hyperventilacna tetania?
Kvetka

Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?

RNG

Mariaa, caj z lubovnika nema dost aktivnej zlozky, hypericinu. Pre klinicku ucinnost odporucam standardizovane vytazky(kapsule) kde je presne mnozstvo hypericinu. Je to aj pohodlnejsie brat, mozes to nosit zo sebou a pouzit kedykolvek citis, ze na teba lezie psychologicky tlak.
Kolko je toho hypericinu v caji je otazne.

[zruseny12]

Mirell,ja chodim na krv kde mi zistili ake min.a vit.mi chybaju.Ale prave to je ta Alternat.liecba.Ked mi brali u lekara normalne krv,stale mi hovorili,ze mam vybornu krv a som zdrava ako repa,a tak som ja zhanala nieco pre to aby som si pomohla sama,lebo som bola ako troska a stale mi tvrdil lekar,ze som v naprostom poriadku.A nasla som v casopise.Zistili mi nedostatok B-vit.atd.ze som v miernom stresse.Bolo to pred necelym rokom,a teraz som na tom ok....vramci normi.Ak by si mala zaujem,tak napis mail.A ja TI o tom napisem....

[zruseny12]

Dakujem RNG,za vysvetlenie,a urcite si kupim caj Lubovnika.Ja som si precitala neziaduce uciny Citalopramu a mala som dost....prave to o co sa snazim aby mi nebolo,tak tam to je popisana v neziaducich ucinkoch...a nie som na tom tak zle aby som ich brala,ja dokonca ani neviem co to je depresia....lebo mna ked chytia nejake zle myslienky, tak rychlo idem nieco robit,zamastnam hlavu niecim inym krizovkami atd.Alebo ked sa velmi zle citim,ze ma nieco boli,tak cvicim,alebo si idem lahnut...a prejde to...alebo prechadzka pomaha,nejaka praca atd.Prajem krasny den.

RNG

Ubytok kostnej hmoty je normalny, v potravinach nedostanes dost mineralov pocas intenzivneho kojenie. Preto casto zeny maju zhorsene zuby a poreznejsiu kostru. To treba dohnat.Inac pri prechode sa to extra vypomsti.

RNG

Tehotenstvo a hlavne kojenie orabuje matku o velke mnozstva mineralov. Kila doslovne.Cela ta vaha kosti +tych deti je vyrabovana z matky.
Preto je dobre si ich doplnit.

mirell

a ako by si doplnil draslík .Mam jesť banány,tak mi povedal lekár.Neviem či to stačí.Zistil mi to z moču.Ako sa zisťuje ,či má človek dosť mineralov,?Žiadne také vyšetrenie mi nerobili.Z krvi mi na nič neprišli.Sú nejaké špec.testy?Ja som 5 rokov kojila dve deti za sebou,čo som hovorila aj lekárom ,ale nejako ich to nezaujímalo.

RNG

konkretne znacky nemozem do fora pisat, to by sa chapalo ako reklama.Na to mi musis dat svoj e-Mail
Moje reklamy najdes na pravo, pod Reklamy Google, Doplnky vyzivy.
Vseobecne je ale dobre brat zmes mineralov na kosti, tam je vapnik horcik, draslik, bor, vitamin d atd, v spravnych pomeroch na dobru absorbciu.

mirell

RNG aké myslíš minerály na koti ,konkrétne nejaká značka?Každá rada dobrá.Ak je tam magnézium,bojím by sa ho brať ,aby sa mi neznížil tlak.

RNG

Ziloram(Zyloram=citalopram hydrobromide, najznamejsi ako Celexa, ale na oklamanie nepriatela=pacient ci lekar, ma aj mnoho inych mien).
Je to silna navykova droga,tazko sa jej striast a ma hromadu bocnych skodlivych ucinkov, od nervovychnporuch rozneho druhu, vcitane narusenia sexualneho zivota az po rozne organicke:
www.webmd.com
Kedze ma vlastne len ucinok ako SSRI na zvysenie hladiny serotoninu, nevidim ziadny dovod, preco by som nebral radsej neskodne doplnky s rovnakou ucinnostou, ako Lubovnik Bodkovany(st John's Wort). V Nemecku ho predpisuju lekari bezne namiesto skodlivych navykovych drog, dokonca maju rozne lieky s obsahom hypericinu, ucinnej latky v lubovniku na trhu.
Hypericum perforatum=lubovnik bol pouzivany na panicke poruch a pod najmenej 2000 rokov a podla vyskumu porovnavania proti syntetickym drogam je aspon tak ucinny ked nie viac.
Kedysi davnejsie som uviedol aj tabulku lekarov, ktori porovnavali ucinky hypericinu a syntetickych drog, bolo tam tusim 15 lekarov uvedenych, kazdy so stovkami pacientov. Uzaver bol v prospech hypericinu(St Johns Wort=lubovnik)