Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?
Hyperventilacna tetania?
Ahoj Mariaa.Dnes som trochu poriadila ale som zmotaná.Neviem či mi to niekedy aj prejde.Už som z toho zúfala.Doma ma už nemôžu počúvať.No keby vedeli ako to je.Maj sa krásne
Ahoj ICKA,prepac,ze tak ti az neskor pisem,ale chodim do prace tak mam malo casu na PC,neboj to cvicnie postupne zvladbnes,ja som tiez zo zaciatku sa nutila,a teraz ked necvicim jeden den tak mi chyba,cvic aj na chrbat a svaly a uvidis ze casom si zvyknes/aspon ja som to tak postupne mala/a tie alergie chapem ja tiez nemozem hoci co,a nie len lieky ale ani jest nemozem hoci co...ale ja som si uz zvikla...co ine cloveku ostava...maj sa krasne a pekny podvecer,a krasny vykend ti prajem....pa.
Matiaa,dnes sombola u neurológa a nechal ma na 1/2 tabl.Parolexu,a to točenie hlavy mám z krčnej,sú vysunuté platničky.Dal mi obstrek a nejaké dve inj.Povedal že mám veľa alergií na lieky tak to bude zdĺhavé a mám cvičiť kliky na spevnenie.No po prvom som spadla ako vrece.Tak čo so mnou?už mi je aj do plaču aj do smiechu.Pá
Prajem ti pekny den ICKA....
Kde ste všetci?
Ahoj ICKA,uz aj zjedene,aj som piekla,dnes som sa citila ok,u nas je blbe pocasie,tak aj s toho je clovek otapeny teraz cakam na sesternicu mala by sa prist ostrihat.Ale,tiez uz citim ako ma taha ku zemi,cvicim...ale stale citim taky tlak.Vies coho sa ja bojim,moju babku stiahla chrbtica ku zemi,dufam,ze neskoncim aj ja tak...
Ahoj Mariaa.Už máš navarené?Mňa toto počasie asi zničí.Nechce sa mi nič.Ledva som umyla riad.Stále ma moce ako hlúpu.Syn mi povedal že to so mnou už je nenormálne.Vieš on má svoj svet...Má 26 rokov,ale ženiť ani osamostatniť sa mu nechce.Dúfam že keď si dám vitamín tak mi bude lepšie.
nic proti tomu,ale len ked si povieme ,ze svet je gombicka takto tazko pomoze ked nebudem napr.ja brat vapnik a min.,a vitamin.doplnat,lebo slovami mi sami sa nedoplnia..ale urcite treba aj pozitivne mysliet s tym s tebou suhlasim....ReBEKARONY...
Peknu nedelu ti prajem ICKA,aj ostatnym.Ja sa dnes citim ok,vcera som bola nejaka unavena...
držim vam palce