Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?
Hyperventilacna tetania?
Jaruš:u mňa tiež nebola žiadna radosť zo života.Bolo mi jedno čo je z domácnosťo,mohli mi na hlavu aj kamene padať.Vieš možno jej dávajú silnejšiu dávku antidepresív a preto je taká.Keď to zaberie tak sa bude usmievať.Ty ako mama spoznáš prvé zmeny aj keď ona sa bude cítiť ešte na figu.Ak bude doma tak nech si s nami popíše.Veľa jej tu pomôžu so svojimi skúsenosťami.Neboj to má isto len s tých liekov.
Pred 2 mesiacmi moja dcéra začala mať problém s dýchaním a pár dní po prvých príznakoch začala odpadávať - hyperventilovať, irčili jej hyperventilačnú tetaniu a panickú poruchu. Začala sa liečiť antidepresívami, ale jej stav za zlepšil vždy len na pár dní a zasa kolabovala denne 2-3 krát, niekedy na 5-40 minút. Stále neviem, prečo sa to stalo, kde je príčina. Stav sa natoľko zhoršil, že mom. je hospitalizovaná na pedopsychiatrii.....aleee, nevidím u nej radosť zo života a vôľu zmeniť to...veľa plačem, ale neviem, ako jej pomôcť. Kto má podobnú skúsenosť, prosím, ozvite sa mi. Poteší ma každá dobrá reakcia a pomoc niekohom, kto sa vedel s panickou porucjou popasovať. Dcéra má 17 rokov.
a este som si teraz kupila asi pred tyzdnom HROZNOVY CUKOR...
Ahoj ICKA,ja stale mam take ako keby natiahnute svaly a stale mi v nich skube,ale vies ja som zacala chodit do prace a to je nieco nove pre mna tak ci to nie je tym a aj mam nejake probl.osobne tak si myslim ze to je zo stressu hoci sa stressu vyhybam...ale pozriem sa na mineraly...lenze ja sa nechcem stale tym napchavat,ja beriem teraz 3xdenne vapnik a ryby olej,magnezium,b-vihtaminy a doplnok podla krvnej skupiny a hemodin.Takze ja mam toho dost...ja som vcera tiez isla spat uz okolo 20hod.bola som taka unavena...
ahoj všetci:čo je s vami?Už ste všetci fit?
mariaa:ten minerálny nápoj sa volá ACIDO FIT a nájdeš to na -odkaz odstránený-
Mariaa:to hádam ani neni pravda,ja som tiež ráno o siedmej jačala v posteli,v ľavom lýtku som mala kŕč a tiež ma to ešte bolí.Chcem ti oznámiť že to moje točenie hlavy je asi 3 deň slabšie,tak len dúfam že to popustí.Dnes som ale unavená robila som výplaty,teraz bola u mňa kámoška.A ja sa asi osprchujem, natriem nohu a pôjdem spať.Zajtra ti napíšem aké šumivé mineráli som si objednala,lebo to mám v práci.Píš.
AKO SA INAK MAS,JA SOM DNES DOSTALA TAKY KRC DO LYTKA RANO,ZE SOM SI MYSLELA ,ZE UZ ANI DO PRACE NEPOJDEM,A CELY DEN CITIM TAKE NAPNUTE LYTKO...
icka prajem ti pekny vecer,a aj zajtra ti prajem pekny den...
VSETKYM PRAJEM PEKNE A POKOJNE VELKONOCE....A HLAVNE BEZ ZDRAVOTNYCH PROBLEMOV...