Hyperventilacna tetania?

Príspevok v téme: Hyperventilacna tetania?
Kvetka

Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?

[zruseny12]

icka,ja sa mam celkom ok,len teraz som mala pretazenu ruku z prace,ale uz je to ok...nie nemam skusenosti z navysovanim liekou,lebo ja teraz beriem len prirodne,ale zvysila som prijem vapnika z rybim olejom...lebo stale podla dennej davky beriem malo...ja nikam teraz nechodim po lekarou kym to nebude nutne,len by som mala ist na krv,ale to chodim na altern.liecbu,ale stale mi to nejak nevychadza...prajem ti peknu a pokojnu velku noc....Mariaa

icka

Mariaa,dnes som bola u toho neur.,Obstrek mi nedal lebo je krčná uvoľnená,Ale to točenie mám hrozné.7.apríľa idem na mag.rezonanciu,chce mi dať hormon.lečbu ale neviem na čo keď som po gynekologii v poriadku.Už nevie čo so mnou.Tak mám brať nie 1/2 tabl. ale celú.No začnem len po sviatkoch,lebo hrám na organe v kostole tak sa bojím či mi nebude z toho blbo.A čo potom ?Nemáš skúsenosť s navišovaním liekov?

[zruseny12]

icka,ja sa ozvem ked mozem,mam sa tak normalne podla moznosti...niekedy lepsie niekedy horsie...ale da sa...a ty ako?ako si dopadla u neurologa?uz ti je pepsie po obstreku,ja by som mala ist na ionogram k obvodnej,zacala som chodit do prace,tak som teraz nesla...tak neviem...zvysila som prijem vapnika...a ako som pisala raz je tak raz tak...maj sa krasne.

lucyl

Wow...normalne som neverila,ze existuje niekto kto to okrem mna ma! Mam tetanicky syndrom,par krat som uz bola v nemocnici,nevedeli mi zistit z coho to mam.Mavala som take zachvaty,ze sa mi vykrucala sanka a tahalo mi hlavu aj oci do zadu.Bolo to hrozne.

[zruseny12]

ahoj icka,no ja ta chapem.lebo viem ake to je,ja osobne vsetko ani nehovorim,kazdemu lebo aj tak to nevedia pochopit...kazdy by to musel prezit na vlastnej kozi,a hned by pochopil...maj sa krasne...