Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?
Hyperventilacna tetania?
Mariaa: ja som už v práci.Spala som ako medveď.No mám problém s tou posunutou hodinou.Teraz idem dačo popísať ,potom na obed.U nás je nejak pod mrakom.dúfam že sa vičasí.A komu robíš tú perelínu?
Ahoj icka,mas to s tym synom ako aj ja z detmi,ked su doma nemam sancu k PC,ani tak pri dcere nie, ako pri synovi...Inak je to narocne,lebo sedim ,ale vsetko ma svoje plus a minus...ja som mala aj taku pracu kde som stala a zase ma boleli nenormalne nohy aj chrbtica...no uvidime ako dlho vydrzim...zatial som sa jak tak dostala do toho tempa...ale jasne,ze chrbtica trpi .Aj ked sedim zadok boli,lebo mam hemeroidy 2st.ale ,co uz to by som nemohla nic robit a ja bez prace nemozem zit a byt,ale mam take stavi, ze som rada, ze zijem ked mi pride velmi zle...u nas rano prsalo uz vychadza slniecko tak vyzera ze bude pekne...ty si sa ako vyspala?ja ok...dokoncila som pelerinu...idem trochu poupratovat...aj oci ma bolia z PC,musim kupit setric na monitor...
Mariaa:no to asi je dosť náročná práca na chrbticu.Asi by som to nevydržala. Ja som spratala tie topánky a asi sa idem osprchovať a oddychovať.Keď príde syn z tréningu tak ma aj tak už nepustí k počítaču.Tak sa maj a zajtra napíš.Pááááá
PRAVE SOM SA NAJEDLA CHVILU SI ODPOCINIEM A IDEM POVYSAVAT A TAK...
TO SU TAKE RUCNE PRACE,JA SOM TIEZ UZ SKOR POPRATALA BUNDY NA ZIMU A MUSELA SOM ICH NASPAT VYTIAHNUT A TERAZ JE ZASE TEPLO...CLOVEK SA NEVIE AKO RIADIT PODLA COHO,A RANO JE ESTE ZIMA...ALE JA UZ OBCAS BERIEM BOTASKY...A NIEKEDY ZIMNE,ALE MYSLIM SI ,ZE UZ BUDE PEKNE...
mariaa:aj u nás je krásne ,chystám sa poumývať teplé topánky a odložiť ich už.Povyberať niečo jarné.Dnes som ako tak ale nechcem to zakríknuť.A čo robíš že vás tam tak ničia?
oprava-normu
icka,tak ja som to vstavanie celkom zvladla...len nam dvihli normo tak som trochu dobita,a le inak to ujde...ako ty sa dnes mas?u nas je krasne...
Majka: a ako sa liečiš tie dva roky?Liekmi alebo len vitamínmi.Vieš aj tá práca ti asi neprospieva.Ja keby že to mám robiť tak asi skapem.Musí to byť veľmi vyčerpávajúce.Tak sa potom nemôžeš ani čudovať.
mariaa:No aj ja sa bojím vstávania.To budem totálne zbitá.