zapal mocovych ciest

Príspevok v téme: zapal mocovych ciest
biba

Cau, baby.zapaly mocovych ciest su vraj povazovane za tapicky zensky problem a tak vas chcem poprosit o radu.K doktorke nechcem, to by znamenalo antibiotika.Nasilu sa im nebranim, ale mavam po nich gynekologicke problemy, bo pozeru vsetko dobre aj zle.Pijem urologicky caj a vobec furt sa niecim nalievam, uzival Uroval manosa ale nic moc sa nelepsi. dakujem

luci

ahojte ja mam tiez problemi z mocovymi cestami dosť často sa mi vracia pocit močenia a silne bolesti pri močeni antibiotika mi zaberaju len na chvilu a potom sa mi to tak na den dva vracia poradte

opica

ahojte,mala som zapaleny mechur,teda nieco s nim a odvtedy-uz druhy mesiac mam strasne bolestivy menzes, je mi jasne,ze to s tym suvisi,ale chcem sa opytat ako ste na tom boli vy,ci to prejde,alebo je lepsie vybrat sa k doktorovi,lebo mam pocit,ze umriem od bolesti,ibac ucinkuje az tak po dvoch hodinach..

veronika

zdravím, ja už sa dva roky trápim nad zápalom močových ciest a mechúra, prešlo mi to štádia chronického , vyskúšala som asi všetky antibiotiká ako aj chemoterapeutiká, vždy ked som navštívila urologa tak som akurát odišla s novým receptom a so silnejšími antibiotikami ktoré mi nikdy nepomohli, dokonca sa zápal objavil aj počas užívania.
moja rada, neexistuje liek na tento problém, jediné čo môže žena spraviť je ísť tvrdo za tým aby jej urolog a gynekolog spravil všetky vyšetrenia, krv, moč, výtery na baktérie ktoré spôsobujú zápaly ako aj sono ladvín a obličiek, lekáry väčšinou odbijú s antibiotikami ale akonáhle sa zápal objaví po sebe nedajte sa odbiť, antibiotikami akurát tak každý človek docieli jedno, nabúra si celý imunitný systém, nehladajte liečbu v antibiotikách ale treba hladať liečbu aby sa močový mechúr dal do poriadku a vedel si vytvárať vlastné protilátky,a hlavne si dávať na seba pozor netreba za každú cenu v zime nosiť minisukne a holé kríže, a ešte čosi pošlite na výter z močovej rúry aj svojho priatela

dáša

Trpela som na zápaly močových ciest, a po gynekologickej operácii som mala zápal 4x do roka, niekde som sa dozvedela, že na prevenciu treba užívať Riboflavin a Pyridoxin. Sú to vitamíny z radu "B". Vyskúšala som ich a nie pravideľne ich užívam. Od vtedy som ako znovuzrodená, zápaly sa prestali opakovať. Srdečne zdravím, a dúfam, že sa vyliečite. Dáša

neviem

Máte gynekologické problémy? Skúšali ste uz svetelnú terapiu BIOPTRON? Poradím Vám. Napíšte na kryon01@centrum.sk, poprípade mi nechajte svoj kontakt. Spojím sa s Vami.

judita

Ja som mala podobny problem, staly kolobeh, zapaly, antibiotika, potom plesne, vytoky, oslabeny imunitny system, kasel ... roky dookola.
Pomohol mi Aloe dzus s brusnicami, od vtedy som v poriadku.

krista23

Ahojte! Aj mne uz dvakrát robili reflux ale nepomohlo. Stále mám v moci krv a po vymocení stále ma bolí v podbruší. Uz som mala aj antibiotiká ale nepomohlo. Poradte mi co mám robit?

hrusticka

ahojte,mam opakovane zapaly, po rapidnom schudnuti...je to nekonecny boj, skusala som uz bylinky, uroval, canesten,urologicky caj, nejake antibiotika, aj specialne lieky. vsetko zabralo docastne, alebo vobec..

kolka

zds , ja som Vam nieco predala? Mozte si to kupit bez mojho pricinenia kdekolvek na svete. Ja davam len informacie, a mozno ste si vsimli, ze zadarmo. Ale aj tak dakujem za reakciu, kazda je poucna.