zapal mocovych ciest

Príspevok v téme: zapal mocovych ciest
biba

Cau, baby.zapaly mocovych ciest su vraj povazovane za tapicky zensky problem a tak vas chcem poprosit o radu.K doktorke nechcem, to by znamenalo antibiotika.Nasilu sa im nebranim, ale mavam po nich gynekologicke problemy, bo pozeru vsetko dobre aj zle.Pijem urologicky caj a vobec furt sa niecim nalievam, uzival Uroval manosa ale nic moc sa nelepsi. dakujem

Shalala

Momentalne mam tento problem a som na antibiotikach...uz je mi podstatne lepsie,dufam ze to vydrzi...nemalo by sa to uz zhorsit..len si treba davat velky pozor potom,lebo sa to vracia:-/A ak vam nepomaha urologicky caj a podobne veci,tak urcite chodte k lekarovi..neni s tym sranda..ja som sa tiez zdrahala a napokon nelutujem...To trapenie bolo neznesitelne a mohlo smerovat aj k niecomu vaznejsiemu!

venusa3

mozete mi poradit..mam zapal mocovych ciet bola som aj u doktora a predpisal mi tabletky aj kvapky..ale mam uz aj druhy den spinenie..moze to mat nieco s tym spolocne???

Livika7

Baby, ktoré mávate zápaly urologické, gynekologické- Vašich problémov sa môžte zbaviť aj bez antibiotik a mykotík - na trhu je prevratná novinka v oblasti dámskej hygieny -liečivé bavlnené anionove vlozky. Aniony pôsobia protizápalovo a dezinfekčne na všetky orgány malej panvy. Veľa žien má tieto problémy z chlorom bielených vložiek, ktoré navyše majú plastovú foliu, ktorá je absolútne nepriedušná. Už po 2 hodinách sa začínajú baktérie na takejto vložke rozmnožovať niekoľkonásobne a spôsobujú opakované zápaly-gynekologické, urologické. A teraz si predstavte, že máte takúto vložku celú noc. Sú 3 druhy anionovych vloziek - intimky, denne a nocne menstruacne. Nekupite ich v supermarketoch, iba cez distributorov a e-shopy. Jeden z nich je na www.ekofamilia.sk
A znovu sa budete usmievať :o)

- mira

Samozrejme, že sa ti to vracia. antibiotiká neodstraňujú príčinu, len pozabíjajú baktérie.
Je potrebné :
1. odstrániť prekyselenie - to je z jednoduchých cukrov a mäsa
2. odstrániť chlad z oblasti močových orgánov - ochladzuje hlavne ovocie a studené nápoje, jedlá
3. odstrániť stužené a živočíšne tuky, ktoré su príčinou nánosov - sú i v mliečnych výrobkoch a mlieku.
Uvedené jedlá nahraď zeleninovými. Zo začiatku nejedz surovú zeleninu, len trochu kvasenaj, po zlepšení stavu môžeš zaradiť šaláty. Ďalej jedávaj obilninové kaše, placky, cestoviny z lelých obilných zrn. Všetky nápoje a jedlá jedz teplé a zo začiatku zahrievaj oblasť, nosievaj obličkový pás.

bohuzial

ja uz tymto problemom trpim rok...brala som strasne mnozstvo antibiotik a roznych lekov urovaxom a podobne a nic nezabera...u gynekologa som uz ako doma navstevujem nefrologiu a ani urolog mi nie je cudzi... vzdy mi nachvilu zaberu lieky ale vzdy sa to vrati.... je to kolobeh z ktoreho niet cesta..tak vam radim nehladajte pomoc lebo nikto na tomto svete vam nepomoze..ani antibiotika a nejake blbe vitaminy z lekarne uz vobec nie.radsej zacnite uvazovat o samovrazde to je jedine co vam pomoze...tam mate 100percentu istotu ze sa nic nevrati.

xixo

lucka 45 a ako si to koloidné striebro užívala? na výplachy alebo pila? bo ja som to pila a sem tam aj výplach urobila ale asi nepomohlo,no možno to ani nebolo pravé koloidné striebro...neviem.A ešte ako dlho si to uživala,bo ja iba tu jednu flasku ráno a večer glk.

luci

ahojte dost casto sa mi opakuje zapal močových ciest antibiotika mi zaberajú na krátku dobu prosím poradte mi nejaki liek vdaka