zapal mocovych ciest

Príspevok v téme: zapal mocovych ciest
biba

Cau, baby.zapaly mocovych ciest su vraj povazovane za tapicky zensky problem a tak vas chcem poprosit o radu.K doktorke nechcem, to by znamenalo antibiotika.Nasilu sa im nebranim, ale mavam po nich gynekologicke problemy, bo pozeru vsetko dobre aj zle.Pijem urologicky caj a vobec furt sa niecim nalievam, uzival Uroval manosa ale nic moc sa nelepsi. dakujem

patrisienka

Preblinka keby si ale mala slabu imunitu tak ani tie pancusky a tielko ti nepomozu, to viem z vlastnej skusenosti. Ze to nema zrovna vplyv na to ci clovek ochorie alebo nie :)

eskii

...preblinka lenže keď sa objaví zápal, tak antibiotiká sú to prvé čo sa dáva na preliečenie a zároveň s nimi neni na škodu kúpiť si enzýmy, ktoré zase zabezpečia aby sa ti zápal do pár mesiacov opäť nevrátil!

peterkova_klar

Preblinka toto čo píšeš je dobré, ale povedala by som, že ako prevencia nie keď už zápal sa objaví a začne komplikovať život :O

Preblinka

Dobrý deň mňa tiež 2 roky trápili opakovane/časté zápaly močových ciest. Užívala som rôzne druhy antibiotik ake mi predpísali doktori no nič mi nezabralo tak som sa dala na domácu liečbu. Pila som bylinkove čaje davala som si vitamín C pila šťavy z cvikle jablk mrkvy a veľmi mi to pomohlo. Obliekam sa teplo nosím tielko a keď je už chladnejšie tak aj pančušky.

anion

Ahoj, pokiaľ nechceš ísť k doktorovi, tak riešením pre teba budú určite mi dajú za pravdu aj ostatné, ktoré ich už vyskúšali, aniónové vložky. Tie majú také široké využitie, že ich budeš používať aj po prekonaní ženských problémov, ako prevenciu. Objednať si ich môžeš na -odkaz odstránený- inak ich v maloobchodnej sieti nenájdeš.

draci_zub

Andy: Vyzerá to na otravu ťažkými kovmi. Treba vyšetrenie = pár otázok. Ak bude istotota o aký jed ide, môžeš brať lieky.

Andy:)

Ja som tieto problémy začala mať na strednej škole. V moči som mala krv. Po vyšetrení moču mi lekárka povedala že som tam mala baktériu, ktorá sa nachádza v hrubom čreve, čiže to mohol spôsobiť aj styk a predpísala mi antibiotiká. Ale mávam to stále. Zo začiatku mi zaberal homeopatický liek Uroval manosa, ale keď sa to opakovalo asi 5-krát, tak už ani ten nezaberal, tak som vyskúšala Urinal, aj ten zabral asi dvakrát. Mám pocit, že moje telo si zvykne na protilátky, a potom prestanú účinkovať. Hygienu dodržiavam maximálne. Trápim sa tým a neviem či niekedy prestanem. Liečim sa aj na imunológii, pretože mám oslabenú imunitu. Ale zatiaľ bezvýsledne :(
Rada si nechám aj ja poradiť.