Cau, baby.zapaly mocovych ciest su vraj povazovane za tapicky zensky problem a tak vas chcem poprosit o radu.K doktorke nechcem, to by znamenalo antibiotika.Nasilu sa im nebranim, ale mavam po nich gynekologicke problemy, bo pozeru vsetko dobre aj zle.Pijem urologicky caj a vobec furt sa niecim nalievam, uzival Uroval manosa ale nic moc sa nelepsi. dakujem
zapal mocovych ciest
caute baby, ja som pred 6 tyzdnami dostala prvy krat zapal moceveho mechura (prvykrat v zivote) dobrala som antibiotika a tesila sa zo zdravia. Lenze pred tyzdnom a pol to bolo znova tu, isla som teda k lekarovi. Dal mi antibiotika ale tie mi vobec nezaberali a zacali ma boliet strasne krize (okolie obliciek) To vsetko sa udialo v pondelok minuleho tyzdna a v utorok vecer som uz lezala v nemocnici na urologii s akutnym zapalom obliciek a chronickym zapalom mocoveho mechura. Davajte si na seba pozor a nepodcenujte tento problem tak ako som to podcenovala velmi dlho ja.
ahojte! ja mam problem ten, ze pred tyzdnom som dostala zapal mocovych ciest, beriem antibiotika.. ale nie som si moc ista, ci je to ten zapal, pretoze ma vobec nepali pri moceni, mna iba boleli krize, bolo mi zle od zaludka a mala som zvysenu teplotu.. aj po uzivani antibiotik som vracala, tak neviem ci je to spravna diagnoza..
pomaha aj cetebe - napr.pre tych, ktori dostanu zap.moc.ciest po pohlavnom styku, pit dlhsiu dobu praslickovy caj, caj z vresu...
Hole krize.. uf, len tie dievcata vidim je mi zle.Nemozem sa so zapalumoc. ciest dostat lebo neberiem ziadnelieky,jeden den dva dni cikam v poriadku dalsi den zatinam oci.Som v anglicku tak sa tesim n vianoce domov k urologovi.Proste musim.Teraz tu mam nakupene caje este z domu tak ich preventivne pijem.Avsak pojdeme aj tohto roku lyzovat tak sa uz teraz modlikam aby ma to tam nechytilo ako minuly rok.Au.Ked vidim tie anglicke baby je to horsie ako na slovensku.V zime snehule rifle a teraz ked je coraz chladnejsie vytahuju minisukne a crievicky,tielocka.Myslim vazne.A ja na sebe 2 tricka s dlhym rukavom a teplejsiu bundu.Prechladnutie mi za modu nestoji ani za frajeriny.
ahoj, macka. noo, ak mas bolesti, tak radsej k doktorovi chod.lepsie tak, ako nieco presvihnut.ak si uzivala HAK a aj antibiotika, mohlo sa to navzajom ovplyvnit, teda aj menzes.
svata pravda.a v zime dlhe tielko zakasat do gati, moda nemoda.ale mna to aj tak neobislo.to neviem, co by sa dialo, keby som pretrcala krize ako niektore kocky, oktober neoktober.
cavte ja som uz bola prechladnutaa..no nieje to nic prijemne.aj ja som najskor nechcela ist k lekarovi ale nakoniec ma ta bolest k nemu dohnala.myslela som ze mi urologicky cajik pomoze ale nie to by trvalo asi velmi dlho..a je to blbost ze nejake teple kupele tomu pomozu!!noo od vtedy co som bola nachladnuta tak radsej nosim tricka ktore mi zakryju kríže!!!...:-)
ahojte,ja som mala zapal tento mesiac,kupila som si urinal od walmarku,urologicky caj a potom mi doktorka predpisala BISMORAL 480,ten mi na 100% pomohol,je to velmi neprijemne ja som to dostala na chate,)tak som sa mala super,chcem sa teraz vas opytat,po 3 tyz. som mala dostat menstruaciu najprv som mala bolesti,potom 1 den spinenie a teraz mam krvavy vytok,mozem to mat zo zapalu alebo zcoho,poradte mi?mam ist gyn.?diky
to som zase ja.nakoniec som skoncila na antibiotikach,"zazracne" pripravky z lekarne malokedy zaberu.najistejsie je naozaj navstivit lekara.a,tusim,cim skor,tym lepsie.tyzden som sa pokusala vsemozne to vyliecit a prd z toho.
Tento problem mavam velmi csto aj ja.Len co prejde jeden na svete je uz druhy. Preto i ked sa na zimu velmi tesim z tohoto dovodu nie. Minuly rok mi od bolesti slzi tiekli. Nie, neplakala som len mi ta bolest ako sme isli zo svahu doslova slzi vtlacala do oci a nevedela ci je lespie si cupnut ci ist do teplej vane, ci sauny, ci sa pocikam. A ked mam posit, ze ano utekam na wc co je tak starsny pocit, lebo vyjde jedna kvapka a bolesti ajajajaaaaaaj. rejme to pozznate. Takze petrzlenova vnat? To som aninepocula ale uzricte vyskusam. Na mocove cesty su dobre cernice ci skor cucoriedky,mamina mi ich zavara tak ich obcas jedavam.