Čaute všetci,ktorým sa ešte nechce spať.Zajtra má moja mamka narodeniny-54r. a ešte nemám pre ňu vybraný darček.Aký dar by bol podľa vás vhodný k takémuto sviatku?Prosím len normálne odpovede.Vopred všetkým ďakujem.
Aký je vhodný darček pre mamku k narodeninám
My mame doma takmer vsetky veci v kuchyni od oravy, a ja som s nimi teda moc spokojna :)
hm mixer tiez super napad :) mozes mi nejaky doporucit? v tomto sa ja nevyznam, nepeciem :D
Moja rada varí i pečie, takže by za niečo do kuchyne bola rada, alebo aj za kávovar napríklad. záleží čo má rada
zaricitka keď v dnešnej dobe je to z takýmito darčekmi veľmi ťažko, keď nevieme vôbec aká situácia bude a čo budeme môcť. ja sa riadim tým, že kupujem darčeky, ktorými sa nedá nič pokaziť. čiže kozmetika, kvalitný parfum, nejaká vôňa do bytu, to je také vďačné.
ja som mamine kupila este minuly rok ale vikendovy pobyt s wellnessom a bola rada, prisla oddychnuta a plna energie :) bohuzial tento rok mam aj ja dilemu co jej kupit :( mozno to bude nejaky pomocnik do kuchyne
Ak rada pečie, tak by som jej veľmi odporúčala domácu pekáreň.. bude si môcť vychutnať čerstvý chlebík, bude vedieť čo je v ňom.. presne podľa svojích chutí, pridať si môže akékoľvek oriešky, olivy, slnečnicové či sezamové semiačka atď.. Ak prídete na návštevu, vychutnáte si chrumkavé pečivko aj vy:) ..podľa toho v akej veľkej domácnosti žije, podľa toho by som vyberala domácu pekáreň..ale aj o tom, koľko chcete investovať, môžu vám pomôcť tieto tipy pri výbere etipy.sk
Svetlanka je pravdou, že toto čo si popísala by boli dobré darčeky, lenže nie som celkom presvedčená že v tejto dobe v akej sa momentálne nachádzame by to malo zmysel.
Sachovanka a to si aké pokupovala? To niekam akože do kamenného obchodu alebo kde?
Ja som svojej mamine na minulé narorodeniny kúpila taký balíček z www.bionutrian.com kokrétne ten taký komplexný. Ide o kolagén proti vráskam a na podporu kostí a šliach. Ale dobrý daeček by mohol byť aj nejaky welness pobyt alebo masáž, to sú také darčeky, s ktorými nič nepokazíš, keďže neviem, čo by sa tvojej mamine mohlo páčiť.