Príznaky tehotenstva

janka33

Ak mas dva pasiky na teste si 100%tehotna,aj ked je druhy slaby.Si este v zaciatkoch, tak je menej lcg hormonu.No teraz je neskoro kricat nie.Treba druhy krat mysliet viac na ochranu

nileve

dobry den..chcela by som sa opytat..na mojom teste su dva pruzky..jeden je kontrolny a druhy ten ze som tehotna..ten druhy je velmi malo vidiet..skoro vobec..ale je tam...na letaku ku testu sa pise ze aj ked je jeden z tych dvoch velmi slaby ze som tehotna..plati to aj u mna? prosim napiste ze nieeeee :D skusim este jeden a nejakeho ineho vyrobcu..neviete mi poradit taky 100%-ny? velmi by ste mi pomohli lebo babo este nechcem :( tak dakujem..pisat mozte na melissa42@azet.sk bud mail alebo RP, postu, ak ste zaregistrovany ked nioe staci normalne aj mail...DAKUJEM VSETKYM CO SA ASPON OZVU A NEJAKO MI POMOZU....DAKUJEM :)

cicuska

odpisuje tu aj niekto potrebujem poradit myslite ze som tehotna ak ma picha casto mechur a boli ma aj casto hlava ????????????

pussy

Ahojte.Bojim sa ze som mohla otehotniet.Mali sme sex, skusali sme to i s kondomami ale neslo to,jednoducho nam to nesadlo, tak sme to skusili bez, ale davali sme si pozor.Ale i tak mam s toho strach co by som mala urobit?Neviem co dalej.PORADTE PROSIM

honey

ahojtee noo ja sa cem opytat ci mozem cakat babatko, petoze mi meskajuu teda neviem ci sa to da tak povedat poslednu menstruaciu som mala pred 21 dnami ,ale dvy alebo tyzden dozadu som brala silne antibiotika mohlo to moju menstruaciu oddialit? dik za pomoc....plss odpiste na mailaa thanks fluensanta19@centrum.sk

mata

Mne sa to začalo prejavovať tým že som velmi vela jedla,začala som mať velmi často zmeny nálady a bolelo ma brucho noa teraz som v 1 mesiaci a nelutujem nič aj ked som pribrala dosť...

susi

Ahojte mozete mi poradit. Poslednu normalnu menstruaciu som mala 21.12.06 v januari som vobec nedostali iba 3.2.07 aj to v prvy den z obrovskymi bolestami a na druhy den skoro nic uz nemala ani v noci co mavam prve dva dni silnu teraz bola táka ruzovkasta a vobec nie normalna. Je mi niekedy tazko od zaludka velmi som pribrala strasne mam nafuknute brucho moze mi byt aj nieco ine prosim o radu.A este testy mi vysli negativne je to mozne ze by som bola tehotna?

jsdhvkjsbdcjhbschjsdjchgsd

cela by som sa spytat...ak ta boly brucho aj podbruchom...a ked chodis na zachod kazdych 5min...moze tho byt ze nesi tehotna ale prechladnuta????

paulika

mne prisli priznaky okamzite.Hned mi prislo zle, zacala som mat zavrate, bolelo ma v podbrusku a odpadla som.Teraz som v piatom mesiaci a citim uz prve kopkanie.