Mlady vzhlad..stastie alebo problem?

Príspevok v téme: Mlady vzhlad..stastie alebo problem?
tomo262

zdravim, pomaly mi taha na 24 rokov ale v tvari vyzeram na 17 rokov...zo zaciatku som si to nevsimal ale v poslednej dobe ma to uz zacina stvat...napr. clovek sa musi neustale legitimovat ako nejaky maly sopliak, ale to sa da prezit...hlavne mi ide o ten vzhlad a respekt medzi ludmi...ma niekto podobny problem a nejako ho riesi?

sisina

Ked som mala 15, vyzerala som na 18. Chodila som s jednym chlapcom 18-rocnym. Raz kupil listky na nepristupny film (do 18r.) a sranda, mna vpustili dnu bez dokladu a jeho nie, lebo vyzeral mladsie a nemal pri sebe obcianku...
Teraz sa karta obratila mam 38 a vyzeram mladsie, kazdy mi hada aspon o 10 menej. Ked idem po ulici so svojou 18-rocnou dcerou, kazdy si mysli, ze sme setry...minule som sla so svojim 16-rocnym synom z intraku okolo jeho novych spoluziakov a neskor sa ho pytali, koho to zbalil...Je to prijemny pocit, kazdemu to myslim polichoti a zdvihne sebavedomie,no ja mam niekedy aj neprijemne pocity, najma ked stojim na zastavke a idu okolo auta a vytrubuju! To ma uz fakt vie nastvat! (Podotykam, nie som ani mala, ani chuda, ani blondina, nemam velke prsia, ani sa vystredne nemalujem, neobliekam, skor sportovo, nenosim minisukne, ani vystrihy, dokonca sukne nenosim takmer vobec, docerta cim to je?!

olioli

ja mam 20 a vyzeram tak na 15, 16...ked nie som upravena. a moj priatel ma skoro 40. raz sme boli na vylete a spali sme spolu v hoteli. a ked sme rano odchdzali, teta recepna si odomna pytala obciansky, ze ci nahodou nie som nezletila...poviem vam, to bolo nenormalne trapne. a hlavne pre priatela :D si museli mysliet, ze je nejaky pedofil alebo co :D

jancecka

mne raz jedna teta povedala, že prečo ešte nemám v tridsiatke deti a to mám 24 :D vymenila by som si to s vami

lencok1

no mne sa asi pred rokom a polom stala taka vec co mi vyrazila dych:)...pobolievala ma zub a kedze bol uz vecer vybrala som sa na pohotovost,otvorila setsricka a vypytala si karticku poistenca a ze ci uz mam obciansky, tak to som vybuchla smiechom, vtedy mi tahalo na 24...isla som nenamalovana len taky cop a takto to vystrelilo:-D, ale to bol uz vazne moj najhranicnejsi pripad...co sa tyka studiu na VS tak profaci boli vzdy mimo co tam robim, jeden sa ma spytal ci som taka mudra a preskocila som 2 rocniky na gympli...to ze ma balia mladi chalani v domnienke ze som ich rovesnicka, ani nehovorim...
ked ma priatel predstavi novym kamosom, pytaju sa kde si nasiel taku mladu zabku, to ma vie vytocit...
aj ja mam niekedy pocit ze ma niektori ludia neberu vazne, ved to je este mlada povedia si...
teraz po ukonceni skoly som chcela ist na doktorantku a musela by som aj ucit, no viem si predstavit ten respekt...
vlastne kazdy den sa stretavam s tymto "problemom" (ak to tak mozem nazvat). Hlavne ludia s ktorimi sa vidim prvy krat su dost mimo a nechapu ked sa im snazim povedat hej ludia ved mam 25 r. :)....takze takto...a este mam mnozstvo usmevnych prihod, ale niektore radsej ani nenapisem

yulka

Ja mám 23 a tiež vyzerám veľmi mlado. Hlavne keď si zapletiem copíky ;) Dokonca mám takúto príhodu:
yulka.blog.matfyz.sk
Mne to však nevadí. Priam sa mi to páči. No a čo, že pýtajú preukazy. Hlavne, že som večne mladá.

Teraz akurát idem kamsi učiť (pre študentov nepovinné) a hovorím si, že to bude super. Budú ma brať ako nejakú študentku, ktorá chce učiť a nebude napätie medzi nami. Nemusia sa dozvedieť, že už som doštudovala ;)