proti -pro- ana

Príspevok v téme: proti -pro- ana
karbo

neviem ci vobec mozem zakladat takuto temu, v podstate co propaguje nieco proti tomu co nieco propaguje:) znie to smiesne ak sa chce nejaka baba zapojit budem velmi rada alebo aj chalani pisala som uz aj v teme ppp- hrozne neviem ci to vobec niekoho zaujima ale mam potrebu ....tak ak nahodou budem rada ..mozete pisat svoje nazory, skusenosti ..

Ta_tucna

Som tučná. Potrebujem schudnúť. Nenávidím svoje telo, pritučné a škaredé.
Stáva sa aj Vám niekedy, že sa maximálne prejete? Až tak, že Vám je zle, ledva dýchate a bojíte sa čoilen pohnúť? Ja som to zažila včera. Hltala som všetko čo som uvidela. Proste keď sa na to pozriem spätne, som nechutné prasa. Hanbím sa za svoje jedenie, za to ako vyzerám. Chcem čo najrýchlejšie schudnúť. Pomôžte mi prosím.

Nina22250

Ahojte, chces spraviť skupinu na messengeri ak by ste mali záujem dajte mi vedieť na email: @majki.ninka@gmail.com

nado bukvy

Tiez ma zaraza, ake su mlade zeny sebecke a miesto toho, aby sa pokusali pomahat inym, ktori to naozaj potrebuju, sa zaoberaju stale sebou, jedlom a navyse okradju poistovne o peniaze, ktore vazne chori ludia skutocne potrebuju. Ved ak sa clovek nedokaze ani normalne najest, ako sa moze v buducnosti starat o deti, pracovat, volit, alebo robit ine veci, ktore vyzaduju urcitu zodpovednost.

leilaa

u mna je problem ze mna ludia maju radi ale ja sa nemam rada- nerobim to kvoli ludom ani chalanom ale kvoli sebe :(

mendy

preboha baby akoze mam par kil bavjac no 5 by som cela dat het,ale nerobim z toho tazku hlavu kks riesit kazde kilo a deptatat sa sak ludja vjas maju radi preto aky ste niee a nie ci ste tucny alebo chuy ja poznam jeden priklad mam uplne chudcky kamosku je sprosta jak tago a nikto ju nema rad a mam spoluziacku coo vazi dakych 80 kilo a kazdy ju ma tad a je s nou sranda

stastna

jedna kamaratka sa mi smiala, ze som tucna (160 cm, 55kg), dostala som sa do puberty skor ako ona..schudla som na 44..nevladala som ani pobehnut. Ked ma stretla s kamoskou:" ako super vyzeras, aka si krasne stihla..". Peklo v mojej hlave zacalo, ked som videla, ze jedna uzasna kamaratka dokazala opasok omotat okolo pasu 3x..ked som to videla..bola som zufala, vedela som, ze ak takto bude pokracovat dalej.. nespala som cele dni, bala som sa. Rozhodla som sa povedat jej o svojej bulimii. Mali sme rovnaky problem. Len jedna mia a druha ana. Povedala mi, ze som tiez prehnane tenka..Vela sme spolu rozpravali o tomto, az sme si povedali, ze sme na svete pre tych, ktorym sa pacime. A zacali sme spolu bojovat. Prezivali sme spolu dniky, kedy nas to opat chcelo schytit..ked sme pribrali jedno kilko, a zahnuta koza bola o 2mm hrubsia. Viem ako sa k tomu dostala ona. A od vtedy, clovek, ktory sa druhemu vysmeje, ze je tlsty..ked vyzera super a je spokojny..pre mna NIC neznamena. Teraz mame okolo 51 kg a sme spokojne. Myslim, ze clovek co to nezazil tychto ludi nechape..co je fajn..lebo v tom pripade s tymto problem nema.. Ale tym, ze im poviete "ved si tenka" nic nedosiahnete. Skor to zhorsite. Treba ich urobit stastnymi, aby vedeli najst zmysel v niecom inom!

marketka

to karbo:
prepac za tie pejoratuvne vyrazy, ale ja som to myslela vazne - mne je z toho naozaj fyzicky zle a vazne sa mi z toho dviha zaludok.
minule som si zo zaujimavosti precitala jeden cely pro-ana blog. na zaver som si o jedenactej v noci musela dat nieco na jedenie, tak mi bolo z predstavy tych vychudnutych dievcat nedobre.