Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem psa do bytu, čo to obnáša?

Príspevok v téme: Chcem psa do bytu, čo to obnáša?
erzhebeth

Mám 14 rokov a velmi rada zvieratá. cítim sa osamelo a zatiaľ som si najlepšie, aj ked to bude znieť čudne rozumela zo zvieratami. A kedže už jedného psa mám ale u starkých ku ktorým chodím asi raz za dva týždne viem aké to je. ale nie aké to je v byte. kedže viem ako majú zvieratá radi slobodu, je mi to trochu proti srsti. k tomu môj brat je postihnutý, a bojím sa, či by nechtiac môjmu potenciálnemu psíkovi nemohol ublížiť. ja by som bola ochotná vstávať aj o 4ráno, a byť horeaj do polnoci, obetovala by som psíkovi všetok savoj volľný čas, lenže toho veľa cez školský rok nemám - prichádzam domov asi okolo 18:00 a odchádzam o 08:25. nechem aby psík trpel, ale zasa by s ním mohla byť mama a brat. inak máme stredne veľký byt a chcela by som rasu psa bišonik, najlepšie sučka. venovala by som jej pozornosť a lásku, starala sa o ňu. a ešte jeden problém: ako presvedčiť mamu???? hrozne by som chcela takého psieho kamaráta.....

chihuahua

Ladynka to ano,vela trpezlivosti to chce.Na velku potrebu chodi uz len vonku.Je to zaujimave ale vydrzi mi aj niekolko hodin co som prekvapena.Najprv som myslela,ze mu netreba ale vecer mu dam papať niekedy sa von nevivenci vtedy mu asi netreba a vydrzi az do rana,alebo tak isto aj pocas dna ked je niekedy sam.Ale mlačku spravi este aj doma,lebo predsa vypije veeela vody a taky malicky nevie udrzat pochopitelne.Ale aj tak ti dakujem.Ty si pisala,ze mas 3 mesacnu sucku a uz sa ti pyta.To je super

krisha

ok Ladynka, napisem to este raz a skus citat pomaly, aby si pochopila: Ziadala som teba alebo niekoho ineho o pomoc pri vychove mojho psa? Napisala som niekedy do tejto temy, ze si s nim neviem poradit?? Ak ma pamat neklame, tak myslim, ze nie. Myslim, ze mam dost rokov aj skusenosti so psami a este ziadnemu borova voda na cistenie neublizila, ak mas iny nazor ja ti ho neberiem, ale prosim, nenut mi ho. Budem ti povdacna,ak sa budes venovat teme, ako si sama napisala a nebudes na mna reagovat, lebo nase vymeny nazorov nevedu k nicomu a uz vobec nie su prinosom do erzheb. temy

ladynka

no mam kamaratku ktora to naucila svojho havinka az v 8 mesiacoch...=(

havinko sa ma ucit na vyprazdnovanie vonku hned ako si ho rpinesiet...najlepsie je ho bravat von ked a zobudi, napapa alebo ked sa dohrajete...uvidis ze havinko sa to nauci...ale je este dost malinky..steniatka zacinaju chapat okolo pol roka vtedy sa zacina aj s vycvikom...ako u ktoreho...chce to veeeela trpezlivosti...

chihuahua

Caute baby (vsetke)! mala by som otazku na vas.mame doma mesiac,3mesacnu civavku.Je sikovny,rychlo sa uci.Vie reagovat,ked chce papať,alebo ked che ist domov (z vychadzky).Len si neviem rady aby sa pytal vonku,alebo mi to aspon naznacil.Vzdy sa ho predtym niekolko krat spytam IDEME VONKU????? aby si zapamätal.Ale on nato nereaguje.Ani sa netesi,nelahne si pred dvere,neprosi proste nic.Asi je este malicky a chvilu to potrva,ale ide o to,ze od prveho dna,ked som mu povedala,ze ideme papať tak na toto hned reaguje.Postavi sa na zadne labky a prosi.Za aky cas sa vasi havkovia naucili pytat von??dakujeem vam

ladynka

ale to je normalne ze kazdy sa vyjadruje uuuplne k niecomu ineeemu ako ma..

a ja som ti chela normalne povedat preco sa nemaju stenatam cistit oci bor.vodou...

ale ked vies ako sa starat osteniatka tak by si to potom mala teda vediet

krisha

ladynka..presne tak, ako si teraz napisala. Vyjadruj sa k teme a nesnaz sa davat svoje rozumy tym, kt o to nestoja.