Mám 14 rokov a velmi rada zvieratá. cítim sa osamelo a zatiaľ som si najlepšie, aj ked to bude znieť čudne rozumela zo zvieratami. A kedže už jedného psa mám ale u starkých ku ktorým chodím asi raz za dva týždne viem aké to je. ale nie aké to je v byte. kedže viem ako majú zvieratá radi slobodu, je mi to trochu proti srsti. k tomu môj brat je postihnutý, a bojím sa, či by nechtiac môjmu potenciálnemu psíkovi nemohol ublížiť. ja by som bola ochotná vstávať aj o 4ráno, a byť horeaj do polnoci, obetovala by som psíkovi všetok savoj volľný čas, lenže toho veľa cez školský rok nemám - prichádzam domov asi okolo 18:00 a odchádzam o 08:25. nechem aby psík trpel, ale zasa by s ním mohla byť mama a brat. inak máme stredne veľký byt a chcela by som rasu psa bišonik, najlepšie sučka. venovala by som jej pozornosť a lásku, starala sa o ňu. a ešte jeden problém: ako presvedčiť mamu???? hrozne by som chcela takého psieho kamaráta.....
Chcem psa do bytu, čo to obnáša?
ved ja som to nenapisala preco to neni dobre =)
Ale to si mala len povedat a nie napisat,taka bola dohoda..
steniatkam sa borovou vodou nemaju cistit ocka a este ked im nou cisti aj usi tak to je uuuplne zleeeeeeee....
a ked nechce pocut preco to je zle tak to encham tak
MIlos M kazde dve-tri hodiny moze aktivnemu psovi prospievat, ale netreba to az tak prehanat, su ps ktore su naucene niekedey okolo tretej, stvrtej sa vencit, okolo siestej az osmej(aj neskor) prechadzka, celu noc spia, rano vencenie, a zase spia do tretej stvrtej
po kazdom prebudeni je potrebne chodit von so steniatkom, aby sa naucilo vykonavat potrebu von a nie v byte
a k tomu, ja mam psa na dvore a on spi skoro stale ked nie som doma a nejdem s nim von, ma pre seba cely dvor ale vuyziva ho len rano kedy sa po nom poprechadza a potom spi ... aj cely den
je to len o tom, ako si psika naucis, tak mas, s prihliadnutim na jeho povahu
ok, dakujem za pochopenie, lebo ja si ani nespominam, ze by som hladala nejake rady.
Ved povedz ladynka,Krisha to aj tak nebude pocut,tak jej v podstate neporadis,ked o to nestoji..
nieco by som ti povedala na tu borovu vodu aale tak ked si nenechas poradit tak nebudem sa snazit...
borovou vodou
a cimnapriklad cistis oci?
nemas zaco, aj nabuduce rada poradim:-)