Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem psa do bytu, čo to obnáša?

Príspevok v téme: Chcem psa do bytu, čo to obnáša?
erzhebeth

Mám 14 rokov a velmi rada zvieratá. cítim sa osamelo a zatiaľ som si najlepšie, aj ked to bude znieť čudne rozumela zo zvieratami. A kedže už jedného psa mám ale u starkých ku ktorým chodím asi raz za dva týždne viem aké to je. ale nie aké to je v byte. kedže viem ako majú zvieratá radi slobodu, je mi to trochu proti srsti. k tomu môj brat je postihnutý, a bojím sa, či by nechtiac môjmu potenciálnemu psíkovi nemohol ublížiť. ja by som bola ochotná vstávať aj o 4ráno, a byť horeaj do polnoci, obetovala by som psíkovi všetok savoj volľný čas, lenže toho veľa cez školský rok nemám - prichádzam domov asi okolo 18:00 a odchádzam o 08:25. nechem aby psík trpel, ale zasa by s ním mohla byť mama a brat. inak máme stredne veľký byt a chcela by som rasu psa bišonik, najlepšie sučka. venovala by som jej pozornosť a lásku, starala sa o ňu. a ešte jeden problém: ako presvedčiť mamu???? hrozne by som chcela takého psieho kamaráta.....

madman

a len tak btw., ked vidim, ako sa nas druhy 55 kilovy maznacik stale vala pred telkou a do obrovskej zahrady, ktoru mame uz ide, len ked ho vyzenieme, uvazujem, preco vlaste aj my nemame bisonika :D

madman

tak nasa mama odmietala, potom sme ju trosku oklamali - ze tie steniatka utratia, ak sa nenajdu zaujemcovia a ked sme jej ich sli ukazat, neodolala. prvy mesiac hladala nahradny domov nasej psej slecne, lebo ju srala, to sme este v byte byvali ... no a pred 2 mesiacmi po takmer 9 rokoch nam odisla do psieho nebicka a smutime doteraz, s mamou na cele ... fakt, najlepsie kamaratky sa z nich dvoch stali ...

dedy

pes v byte nie je velky problem, a ak chces bisona je to bytovy pes, ktory b vonku prezil s tazkostami
musis si hlavne uvedomit, ze mas 14 a taky pes sa moze dozit i 16rokov. teraz si predpokladam na ZŠ, pojdes na strednu, asi aj vysoku a kde bude psik, kym budes na vyske? ako budes ku psikovi vstavat rano o 4tej ked budes v inom meste
pises, ze mas postihnuteho brata, mslis, ze tvoja mama sa bude chciet starat aj o psa,ked pojdes niekam(ci uz nejaky skolsky vylet, alebo pocas VŠ) a ked mas aj choreho brata?

ja si tiez lepsie rozumiem so zvieratami a potom najma so psickarmi nez s "normalnymi" ludmi

a preco prave bison?

doremi

tak to iste trapi aj mna,ako presvedcit rodicov na psa,ja sa o to snazim uz vyse 3rokov,tak ked zistis navod,daj vediet
good luck