Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem psa do bytu, čo to obnáša?

Príspevok v téme: Chcem psa do bytu, čo to obnáša?
erzhebeth

Mám 14 rokov a velmi rada zvieratá. cítim sa osamelo a zatiaľ som si najlepšie, aj ked to bude znieť čudne rozumela zo zvieratami. A kedže už jedného psa mám ale u starkých ku ktorým chodím asi raz za dva týždne viem aké to je. ale nie aké to je v byte. kedže viem ako majú zvieratá radi slobodu, je mi to trochu proti srsti. k tomu môj brat je postihnutý, a bojím sa, či by nechtiac môjmu potenciálnemu psíkovi nemohol ublížiť. ja by som bola ochotná vstávať aj o 4ráno, a byť horeaj do polnoci, obetovala by som psíkovi všetok savoj volľný čas, lenže toho veľa cez školský rok nemám - prichádzam domov asi okolo 18:00 a odchádzam o 08:25. nechem aby psík trpel, ale zasa by s ním mohla byť mama a brat. inak máme stredne veľký byt a chcela by som rasu psa bišonik, najlepšie sučka. venovala by som jej pozornosť a lásku, starala sa o ňu. a ešte jeden problém: ako presvedčiť mamu???? hrozne by som chcela takého psieho kamaráta.....

ladynka

no to musela byt zaujimava vychova tych psov ked si nevies poradit so stenatom ktoremu nevydrzi hracka ani den...

veeelmi zaujimave

aale to je mi ale novinka ze kazdi pes neni rovnaki..jeezis dakujem ti ze si ma nieco naucila...fakt dakujem

krisha

nie, nemam, lebo doma sme odjakziva mali psikov, dokonca sme jeden cas cvicili vlciakov. Takze rady nepotrebujem. Kazdy pes je svojsky a jedinecny a ako si ho vychovas je na tebe.

ladynka

by si sa cudovala ze neni kludna povaha...chela som ti len povedat nieco z mojej skusenosti kedze sa dooost zaoberam havinami ale vidim ze nemas zaujem...

krisha

nie, kupujem mu take vitaminove kosti, aj tie ma za jeden den rozkusane. Kokry a este k tomu sucky, su samo o sebe kludne povahy takze porovnavat ho s biglom nema cenu. Ja si s tym mojim viem poradit, viem ako a co ho mam ucit. Ale tato tema je o niecom inom...

ladynka

ja mam kokerspaniela..a ten je lovecky pes, a je tiez veeelmi hyperaktivna...ale vieme ako na nu..a ako som napisala nehryzie nic...

a kupujete mu taku kosticku z koze?

hmmmmmm

ved bisonik je maly ja mam BIGLA v byte a to je co povedat :).kto ma bigla pozna co vsetko ten navystraja.neboj havko si zvykne ze je sam.on bude spat v brlohu ako nas ked nie sme doma :) sice sa nam nedari velmi naucit ho chodit von :(

krisha

gumenna hracka s uzlom...ta bola jeho prva hracka, vydrzala uctihodne dlho, asi tak tyzden:-) Mozno by som mala povedat, ze mam bigla, polovnickeho psa a nie bytoveho, aby si pochopila, ze preco vsetko hryzie a je taky hyperaktivny. O bigloch je to zname a kupovala som si vedoma toho co ma caka.

ladynka

taaak to potom neviem co mu davas za hracky ked su na franforce...kebyze ma pevny uzol tak to urcite neni na franforce..a pre steniatka je velmi dobre kupovat kosticky z koze...dokaze sa s tym zabavit a robi mu to dobre aj na zubky...kedze im rastu svrbia ich dasienka a potrebuju stale nieco hryzt...preto mozno vsetko rozhryzie..bud koli nude, alebo ho nebavi hracka a potrebuje novu alebo prave pre zubky...nasa ma 3 mesiace a vie prines, sadni, cakaj, dole, a plllno dalsich veci...aj vonsa pekne pyta...na to ze je taka malinka je veelmi ucenliva =)

krisha

ale samozrejme, venujem sa mu kolko mi volny cas dovoli. Vela veci sa uz naucil, ako k nohe, stekaj, dones...Je velmi ucenlivy, ale aj velmi hravy. A hracky? Jedna mu vydrzi tak jeden den, potom je na franforce. Ma mliecne zubky, a tie si takymto sposobom obrusuje