OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?

Príspevok v téme: OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
noonaa

ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...

radana

Ahoj Dd.Waw do lesoparku,deticky sa spolu vyhraju a aj ty si oddychnes a trosku zrelaxujes :D Hm,ty chces svokru volat mama?Ja som svokru nemala az taku nejaku zlostnu,sem,tam sa nejaky problem vyskytol,ale to boli skor malickosti,ale mama by som jej asi nikdy nedokazala povedat.Volala som ju vy,hh.Proste som ju nijak neoslovovala,tomu som sa vyhybala.Ale ona ma ani nikdy nenutila,aby som jej hovorila mama.pokial to sama zo srdiecka necitis,nutit by ta do toho nemali..

dd

Ahoj Radanka :).
my zatial nic take nove..krmime sa :) a na poobedie som dohodnuta s jednou kamaratkou, ideme s nasimi malymi kockami von do lesoparku :) tak sa tesim!

dd

Ahojte zenusky!
zelam Vam krasny dnik, dufam, ze aj u Vas svieti slniecko, u nas zatial ano, ale vyzera, ze sa to ide zatahovat..
Maria - mam na Teba jednu otazocku, ak na nu chces odpovedat..ak nie, nemusis..ked si bola vydata za exmanzela a svokra Ti robila problemy, volala si ju aj napriek tomu mama, resp.ako si ju oslovovala?pretoze moja mamina ma stale"dotlaca" aby som ju volala mama, lebo podla prislovia "nie je mat ta, co ma vychovala, ale ta, co mi syna dala"..ale ja z tej mojej situacie, v akej som bola a stale som, ako sa ku mne spravala a ako sa sprava, tak jednducho mi to nejak srdiecko nedovoluje, nazvat ju mamou(inak aj moj manzel ju malokedy nazve mama, alebo matina, vacsinou ju vola teta alebo nacelnik, aj svokor a svagrina ju niekedy volaju nacelnik).preto sa Ta to pytam, ze Ty si mala tiez taku svokru..ak sa nenahnevas, bola by som Ti velmi vdacna za Tvoju odpoved. :)

radana

Ahojte vsetci.Kde to viazne ta komunikacia,ved som tu temu uz ani nevedela najst,ako bola daleko..U nas vsetko po starom,len akosi je menej casu na net..Mate nieco nove?Ved sa ozvite-Maria,kekso,noonaa,dd...

dd

Ahojte :)!
mno, konecne som tu :)..ach..manzel mi zabudol k notebooku nabijacku v praci, tak som sa nemohla dostat k pc poriadne..co mate nove vsetci?? :) ako sa dnes mate? u nas svieti slniecko, ale ktovie ako teplo nie je..
inak sme boli v piatok u tej babicky, bolo super a konecne sa jej Betka nebala, ale hned sa tam udomacnila :D.babka sa na nu nevedela vynadivat zas, bola doma aj manzelova teta, tak sa potesili, ze Betku videli.potom sme boli na chvilku este aj u svokrovcov nieco zobrat no a potom sme leteli zas rychlo domov na byt.sobotu sme mali pracovnu - cely den sa pralo, podvecer sme boli este na velkej vychadzke :) okuknut mesto no a vcera sme boli poobede zas u svokrovcov, svokor mal cez tyzden meniny..no a dnes uz zasa normalka, ako cez tyzden :)..

noonaa

Ahoj Ludzeee :) dnes je kraaasny den:)
aky ste mali vikend? my sme boli vcera konecne pozerat ten byt,potencialny,je super,velky,2 balkony,na perfektnom mieste,uz len cakat,kedy sa ozve kupca na dom....
dnes enmam ani vela prace,klop klop :) tak sa idem vklude naobedovat:)
juj,mam rada jesen,takuto :)
pekny dnicek vam

radana

Ahojte vsetci.Maria,knedliky boli perfektne,mali len jednu chybu,bolo ich malo :DNabuduce budem vediet,ze mam urobit viac..Idem varit,dnes mame vysmazany patizon s hranolkami a tatarskou..